Obavijesti

Show

Komentari 27

Justin Bieber svoje 'bebice' provozao u kolicima po kvartu

Justin Bieber svoje 'bebice' provozao u kolicima po kvartu
9

Kanadski pjevač Justin Bieber oporavlja se nakon živčanog sloma koji je doživio nakon što je njegova bivša djevojka Selena Gomez hospitalizirana, a vrijeme provodi u društvu najdražih dlakavih ljubimaca

VIDEO

Iako se u posljednje vrijeme priča o slomu koji je doživio Justin Bieber (24) zbog lošeg zdravstvenog stanja njegove bivše djevojke Selene Gomez (24), čini se da je pjevač ipak bolje. Unatoč tome što se u javnosti ne pojavljuje bez supruge Hailey Baldwin (21), Justin je 'skoknuo' po ručak u neočekivanoj pratnji. 

Justin Bieber grabs lunch by himself

Naime, paparazzi su uhvatili Justina kako se šeće sa svoja dva psa u kolicima za blizance. Na putu do malog restorana u Kaliforniji, Paty's Cafe, Justin se slikao i podružio i s najmlađim fanovima. Našalio se kako su psi 'njegove bebe'. 

Justin Bieber stops for his fans after having lunch

Izgleda kako je Justin bolje, s obzirom na to da je prošli tjedan uslikan kako plače na suvozačevom mjestu pored supruge Hailey. 

Šokirana: Justin Bieber plakao pred suprugom zbog bivše cure
Šokirana: Justin Bieber plakao pred suprugom zbog bivše cure

- Justinu će uvijek biti stalo do Selene. Naravno da mu je teško čuti da ona nije dobro - rekao je za američki People izvor blizak pjevaču kada je saznao za hospitalizaciju bivše djevojke zbog još jednog emocionalnog sloma. 

Vanity Fair Oscar Party 2011 - Los Angeles

Bieber i Gomez godinama su bili par, uz česte prekide i mirenja, a definitivno su se razišli u ožujku ove godine. Šest mjeseci poslije, Justin se oženio. Prvo je u srpnju ove godine na Bahamima zaprosio Hailey. Ogromni prsten kupio je u zlatarni 'Solow & Co' u New Yorku. Sudbonosno 'da' izgovorili su pred sucem, a uskoro planiraju još jednu ceremoniju.

 

NIŠTA IH NEĆE RAZDVOJITI: Princ Harry opet dokazao koliko obožava svoju Meghan!

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 27
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin