Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

'Kad mi težina počne utjecati na seks i zdravlje, brinut ću se'

None Foto: Pixsell 4

Kad sam čitala brojne komentare o sebi na YouTubeu, bojala sam se da ću se uzrujati, ali oni nisu imali nikakvog utjecaja na mene, govori popularna pjevačica

Britanska zvijezda otkrila je da se uopće ne opterećuje oko komentara koji su joj upućeni na račun njezinog izgleda.

- Kad sam čitala brojne komentare o sebi na YouTubeu, bojala sam se da ću se uzrujati, ali oni nisu imali nikakvog utjecaja na mene. Dobro sam se nosila s njima - rekla je Adele (24), te otkrila kad bi možda bila spremna skinuti koji kilogram.  

- Na dijetu bi se odlučila samo kad bi znala da mi višak kilograma utječe na zdravlje ili seksualni život, ali s tim nemam problema - zaključila je pjevačica za koju je modni dizajner Karl Lagerfeld početkom godine izjavio da je predebela, ali da ima prekrasno lice i božanstven glas. Poslije se ispričao zbog svoje izjave. 

Lady GaGa (26) također se našla pod pritiskom javnosti zbog oblina koje je dobila u posljednje vrijeme, ali ona se brani izjavom kako je Adele još veća od nje. 

Komentari (113)
  • svida mi se njena muzika , a to kako izgleda stvarno me ne zanima....

    8. 11. 2012,   20:39
  • slažem se da ne treba biti iskompleksiran i opterećivati se previše kilogramima, ali ipak ovo je za mladu osobu previše i nije dobro kao ni pothranjenost.

    8. 11. 2012,   19:50
  • Pa nije uopće tako jako debela. Uostalom i da ima 150 kg, što koga briga za to.

    8. 11. 2012,   20:47