Obavijesti

Show

Komentari 16

Kakav 'kavalir': Trump ignorira Melaniju i zaboravlja rođendane

Kakav  'kavalir': Trump ignorira Melaniju i zaboravlja rođendane
6

Iako se dosad već moglo primijetiti da američki predsjednik u sebi i nema previše džentlmenskih manira, a šuškalo se i o razvodu, njegova supruga sve to i dalje podnosi...

VIDEO

Američki predsjednik Donald Trump (72) i Prva dama SAD-a Melania Trump (48) slave 14. godišnjicu braka. Par se upoznao 1998. na njujorškom Tjednu mode, a ubrzo nakon toga započeli su ljubavnu vezu. Iako se dosad već dalo primijetiti da Trump u sebi i nema previše džentlmenskih manira, a šuškalo se i o razvodu, njegova supruga sve to i dalje dobro podnosi. 

Pokretanje videa...

01:43

Prije dva mjeseca, novinari su ih tako 'uhvatili' dok su napuštali Bijelu kuću i išli prema helikopteru koji ih je trebao odvesti na Floridu. Imali su samo jedan kišobran koji je, dakako, držao Trump.

Kakav 'kavalir': Melania kisne, a Trump stoji pod kišobranom
Kakav 'kavalir': Melania kisne, a Trump stoji pod kišobranom

Kad je vidio da ih prate kamere, Trump je s kišobranom u ruci krenuo prema novinarima, a Melaniju ostavio da stoji na kiši. Ona je taj neugodnjak podnijela sa smiješkom, ali zato cijela situacija nije promaknula korisnicima društvenih mreža. Video se brzo proširio internetom, a neki 'zlobniji' komentatori zaključili su da je američkom predsjedniku bilo važnije sačuvati vlastitu frizuru nego Melanijinu. 

To nije jedini put da se Trump prema svojoj Melaniji nije ponio 'kavalirski'. Za 48. rođendan čak joj je i zaboravio kupiti poklon, a isto je potvrdio i američkim medijima. 

- Bolje da o tome ne pričam jer bih mogao upasti u ozbiljne probleme. Za rođendan joj nisam poklonio nešto posebno. Nisam imao vremena kupiti nikakav poklon, okej? - rekao je Trump u telefonskom intervjuu za američki Fox News. Donald je Melaniji navodno darovao tek cvijeće i najobičniju čestitku.

Da u njihovom braku u posljednje vrijeme ne cvjetaju ruže, pokazuje i nedavna snimka na kojoj Trump sramežljivo pokušava uhvatiti za ruku Prvu damu, dok ga ona hladno ignorira. Snimka neugodnjaka brzo se proširila društvenim mrežama, a Melania ni Trump situaciju nikad nisu komentirali.

Osim toga, ovo nije bilo prvi put da Melania odbija primiti Trumpa za ruku pred drugima. Novinari su sličnu situaciju 'uhvatili' godinu ranije na aerodromu Ben Gurion u Izraelu, kada je Melania odlučno odgurnula ruku svog supruga. 

Primjer koji je zadobio još više pažnje dogodio se uoči samog početka Trumpove inauguracije. On je, naime, sam izašao iz auta, popeo se stepenicama i krenuo rukovati s Obamama, umjesto da je prvo pomogao Melaniji da izađe iz automobila ili da ju je barem pričekao da sama izađe.

 

Zgražanje situacijom nije uspjela sakriti ni bivša Prva dama Michelle Obama (55). 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 16
VIDEO

Nije sve tako savršeno: Jennifer Lopez fotkali na ulici, evo kako izgleda bez filtera i 'fotošopa'
NE MOŽE SE SVE SREDITI

Nije sve tako savršeno: Jennifer Lopez fotkali na ulici, evo kako izgleda bez filtera i 'fotošopa'

Čini se kako je dosta smršavila u posljednje vrijeme jer joj trbuh i struk, koji su se isticali ispod kratke majice, nisu glatki ni zategnuti

Ella Dvornik: 'Ono kad imaš sve dokaze da te netko prevario...'
ZBUNILA PRATITELJE

Ella Dvornik: 'Ono kad imaš sve dokaze da te netko prevario...'

Poznata hrvatska influencerica je objavila par fotografija, a zatim se raspisala o svojem omiljenom 'emojiju' te iznenadila...
Bianca Censori bosa prošetala Disneylandom: 'Ovo je najviše odjeće što je ikada nosila...'
KANYEOVA DRAGA

Bianca Censori bosa prošetala Disneylandom: 'Ovo je najviše odjeće što je ikada nosila...'

Bianca i Kanye u braku su od kraja 2022., a od ljeta iz dana u dan šokira svojim golišavim modnim kombinacijama