Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

'Kako bi pomogli sinu slavnog nogometaša, otjerali su moga'

None Foto: PIXSELL/kolaž 6

O cijelom se slučaju oglasilo i ravnateljstvo bolnice. Oni tvrde kako njihova odluka nije imala veze s društvenim statusom, već da su odluku kome će se prvo posvetiti donijeli zbog zdravstvenog stanja dječaka

Muškarac imena Jorge Garcia na društvenoj je mreži napisao kako su u nedjelju njegovog sina izbacili s Hitnog prijema madridske privatne bolnicen La Moraleja de Sanitas jer je u nju došao sin igrača nogometnog kluba Real Madrid Sergija Ramosa (33) i voditeljice Pilar Rubio (41).

POGLEDAJTE VIDEO:

- Otjerali su nas usred trijaže, dok je moj sin plakao od bolova, kako bi se prije posvetili sinu Pilar Rubio i Sergija Ramosa. Nije tu bilo nikakvog medicinskog kriterija - napisao je Garcia. Tvrdi kako mu je sin bio usred liječničke obrade kad su mu rekli da mora napustiti odjel, a liječnici su se odmah posvetili sinu 'poznatih' roditelja. 

El Corazon De Sergio Ramos" premiere | Autor: nph/NordPhoto/PIXSELLNordPhoto/PIXSELL Foto: nph/NordPhoto/PIXSELLNordPhoto/PIXSELL

O cijelom se slučaju oglasilo i ravnateljstvo bolnice. Oni tvrde kako njihova odluka nije imala veze s društvenim statusom i činjenicom da jedno dijete ima poznate roditelje, već da su odluku kome će se prvo posvetiti donijeli zbog zdravstvenog stanja dječaka. Sinu voditeljice i nogometaša poželio je brz oporavak, a oni se o cijelom slučaju još nisu oglasili.

Podsjećamo, Sergio i Pilar upoznali su se nakon Europskog prvenstva 2012. godine, a zajedno imaju tri sina. Najstariji Sergio je rođen 2014. godine, Marco je stigao godinu dana kasnije, a najmlađi Alejandro ima nešto više od godinu dana.

Real Madrid - Sergio Ramos Press Conference | Autor: JUAN MEDINA/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL Foto: JUAN MEDINA/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL

Nakon što su 15. lipnja, kapetan Real Madrida  i njegova odabranica Pilar  izgovorili sudbonosno 'da' u Gospinoj katedrali u Sevilli, najvećoj gotičkoj katedrali na svijetu, procurili su i ne tako 'glamurozni' detalji oko cijele svadbe.

Alma en Pena Collection FW18 presentation | Autor: nph/NordPhoto/PIXSELLNordPhoto/PIXSELL Foto: nph/NordPhoto/PIXSELLNordPhoto/PIXSELL

Anonimna članica osoblja koja je radila na vjenčanju, u televizijskoj emisiji 'Salvame' otkrila je neugodne detalje koji su šokirali brojne obožavatelje televizijske voditeljice i popularnog nogometaša. Anonimna žena izjavila je kako su organizatori vjenčanja osoblje tretirali poput robova. 

- Tretirali su me kao psa, a bilo je i ponižavajućih trenutaka. Sve su nas natjerali da se skidamo u istome šatoru - i muškarce i žene, te smo se takvi goli osjećali posramljeni jedni ispred drugih. Proveli smo mnoge sate radeći bez hrane i pića, a prvi smo objed dobili tek oko tri ujutro. Poslužili su nam ostatke iz tanjura gostiju - izjavila je anonimna žena koja identitet nije htjela otkriti jer je morala potpisati ugovor s organizatorima u kojem piše kako će biti kažnjena sa čak 730 tisuća kuna ukoliko otkrije bilo kakve detalje sa svadbe. 

POGLEDAJTE VIDEO SERIJAL 'ZENZACIJA' S IVANOM ŠARIĆEM:

ŠOKANTAN KRAJ? Meghan i Harry proživljavaju najteže dane u kraljevskoj obitelji 

 

Komentari (3)
  • Može biti a i ne mora jer i ja kad sam došla sa sinom prije dvije godine u Klaićevu i taman na obradi po doktoricu je došla druga doktorica ( ne sestra ) i istrčale su jer je jednoj bebi život visio doslovno na koncu, gušila se i iskreno, ne osjećam se niti malo zakinuto radi toga a pol sata su jadnu bebicu oživljavali i hvala Bogu uspjeli su a kad se dotorica vratila nastavila je tamo gdje je stala tako da ne sve ovo može biti i nemora.

    9. 10. 2019,   14:34
  • Haha, i kaj je tu čudno?!?! Postoje građani drugog reda. Prvo poznati, bogati i slavni, a onda ostatak.

    9. 10. 2019,   14:29
  • treba biti više doktora na hitnoj

    9. 10. 2019,   21:07