Obavijesti

Show

Komentari 71

Kako je počela fatalna ljubav između Marijane i Nemeša

Kako je počela fatalna ljubav između Marijane i Nemeša
1

Tijekom drugog seksa svi stanari bili su budni. Nikola, koji je spavao pokraj njih, smijao se, u čudu križao te sustanarima pokazivao što par radi ispod plahte

VIDEO

Šuška se kako se Big Brother par, Marijana i Nikola, razvode. Glazbenik je zadnju fotografiju s dragom objavio na svom profilu na društvenoj mreži krajem kolovoza 2016. Na njoj uživaju na plaži u Novigradu, gradu u kojem su se i vjenčali.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

00:14

Iako je Nemeš nedavno bio u Novigradu, Poreču i Puli s bendom, navodno se nije našao sa suprugom. Marijana se u međuvremenu povukla i s društvenih mreža. 

S bivšim je suprugom Ivanom Čvrljkom u komunikaciji zbog njihove kćeri Korine (8). Pomorac joj nikad nije oprostio seks skandal koji mu je priredila pred kamerama. 

Kako je sve počelo

Hrvatica Marijana Čvrljak u BB-u je počela vezu sa Srbinom Nemešom. Njihove obitelji bile su užasnute. Marijana je tada bila udana majka kćerkice. U zanosu reality strasti bila je spremna preseliti se s djevojčicom u rodni grad njezinog novopečenog ljubavnika.

Marijanin otac Ivo odrekao se kćeri, a Nemešova majka očajava

- O njoj ne mogu reći niti jednu lijepu riječ i stojim iza toga da svakako neće živjeti u Beogradu s Nemešom. A hoće li njih dvoje živjeti negdje kao klošari ako on odluči potpuno upropastiti svoj život kad bude shvatio s kakvom ženom ima posla, to će zaista biti njihova stvar, a ja ću se tek onda  smatrati neuspješnom majkom - kazala je majka Nada Nemešević.

Ljubav u BB kući uzdrmala je i Marijaninu obitelj. Nakon prvog seksa uzrujani Marijanin otac Ivo Kovačević rekao je kako se odriče kćeri te da je ona za njega mrtva, što je poslije ublažio.Iako to nije izričito rekao, 

Ivo, invalid Domovinskog rata, sigurno nije bio presretan što mu se udana kći seksala s mladim Srbinom iz Požarevca. Tada je Nemešova majka govorila kako podupire sina te pozivala Marijanina oca da oprosti kćeri jer svi roditelji vole svoju djecu. Ipak, kako je vrijeme u BB kući odmicalo, tako je mama Nemešević “promijenila ploču”.

24sata

- U  mrežu se ulovio Nemeš. Svi smo vidjeli da se bacala i Nikoli i Lesteru, a Nemeš to ne zna. Nisam rekla da je ona pijanica, ali je očito alkoholičarka koja može popiti ‘bazen’ alkohola. Nikom ne bih poželjela takvu snahu - rekla je uzrujano Nada, koja je zbog cijele situacije bila na tabletama za smirenje.

Marijana je na prosidbu rekla 'da'

Dok Nemeš glumio alfa-mužjaka koji spava s pet žena istodobno, njegova mama mislila je da je žrtva namještaljke. Marijanina i Nemešova ljubav počela je već šesti dan u Kući.

- Prvo nisam mogao prestati misliti na nju, a onda sam deveti dan s tuđom ženom - opisao je Nemeš svoju vezu s Marijanom. Na prvom velikom tulumu u Kući Marijana i Nemeš su se poljubili te su se ubrzo i poseksali ispod plahte u krevetu u zajedničkom krevetu dok su ostali spavali.

Screenshot

Tijekom drugog seksa svi stanari bili su budni. Nikola, koji je spavao pokraj njih, smijao se, u čudu križao te sustanarima pokazivao što par radi ispod plahte. Nikola je odmah pitao Marijanu zna li što radi i kakve  bi posljedice mogle biti, a ona se pravila da ništa ne radi.

Dvaput su se poseksali i pred svim stanarima u bazenu. Samo bi se povukli uz rub bazena i “obavili” sve podv vodom. Ljubav se posebno rasplamsala kada je ih BB razdvojio. Ona je ostala u  luksuznoj kući, a on je prebačen na Otpad. Nemešu je to jako teško palo i koristio je svaku priliku da bude s njom. Uskoro su prestali skrivati svoju ljubav, pa su se  ljubili i mazili pred svim sustanarima.

Veliki zavodnik pohvalio se kako je prije ulaska u Kuću bio sa sedam žena  odjedanput. 

- Živio sam kao Hank Moody iz ‘Kalifornikacije’ ili kao Kojo iz ‘Mi nismo anđeli’. Jedna je na telefonu, druga ulazi, treća izlazi, ali sve je to bilo ništa. Ovo je sada ozbiljno - ispričao je Nemeš, koji s Marijanom planirao i zajednički život, i to kod njega u Beogradu. Želio da s njima živi i Marijanina dvogodišnja kći. Iako je imao tek 22 godine, Nemeš je spreman preuzeti odgovornost. Tako je i kleknuo pred nju, na što je ona, a da je ništa nije pitao, rekla da pristaje.

Jurica Galoić/Pixsell

- Za Marijanu ću sve napraviti. Sanjam kako u rukama držim njezinu bebu. Našu bebu. Jedva čekam da vidim to dijete. Ne znam što je bilo s njom dvije godine, ali ona kao da je moja - rekao je mladi operni pjevač prije nekoliko dana prijateljici Bojani. Ispitivao je i Marijanu kako se dijeli viđanje djeteta, odnosno koliko vremena je s majkom, a  koliko s ocem.

Zaljubljeni Nemeš zaprosio ju je i drugi put. Ona ga je odbila rekavši mu da je nezreo. Bila je na rubu suza te je priznala kako sada shvaća da je kćeri uništila sretno djetinjstvo, a to je jedino što je željela.

- A zašto o tome nisi razmišljala prije mjesec dana kad si bila džukela, zašto? - vikala je na nju Bojana. Razočarani Nemeš zbog toga je razbijao po BB kući.

Nitko nije znao na što će njihovi životi nalikovati kad izađu

Ovaj je show natjerao mnoge da ponovno propitaju zakonske granice slobode izražavanja i primjerenosti termina lascivnim ili izričito erotskim sadržajima. Da u “Big Brotheru” može biti i prizora neprimjerenih djeci, ne mora se posebno isticati jer se show snima 24 sata na dan, smatraju pravnici. 

Emotion

Naravno, tu je i pristanak onih koji su u emisiji te koji su željni i voljni da ih se snima u svim situacijama, pa su i potpisali ugovor kojim je to regulirano. Uostalom, nitko ne može biti prisiljen gledati što ne želi. No dužnost je roditelja da djeci onemoguće da dođu u doticaj s neprimjerenim programom. Postoji odgovornost roditelja da u skladu s Obiteljskim zakonom paze na svoju djecu, smatraju odvjetnici.

Životne priče

Marijana Kovačević rođena je 7. veljače 1984. godine. S mamom i tatom te još tri sestre Anetom, Sendi i Majom odrasla je u Kninu, gdje je i završila srednju ekonomsku školu. Dvaput ja pala razred.

Supruga Ivana Čvrljka upoznala je putem Iskrice, internetske stranice za pronalaženje partnera. Nakon nekoliko mjeseci dopisivanja našli su se na novogodišnjoj proslavi. Odmah su se zaljubili. Šest mjeseci poslije Ivan ju je za- prosio. Vjenčali su se u šibenskoj katedrali. Potom im se rodila kći. Pri ulasku u Kuću Marijana je rekla kako želi ući zato što joj je u Šibeniku dosadno. Pohvalila se i da svaki vikend izlazi te da voli popiti.

Goran Jakuš/Pixsell

Nikola Nemešević Nemeš rođen je 18. studenog 1988. godine u Požarevcu. Jedinac obitelji Nemešević bio je na posljednjoj je godini studija solo pjevanja na Akademiji lijepih umjetnosti u Beogradu. Ostala su mu još četiri ispita do diplome. Objasnio je kako mu je astrolog rekao da školuje glas jer će od toga živjeti. Tako je izabrao fakultet. Svirao je i pjevao u nekoliko bendova. U Kući se pohvalio i da ima poseban talent - jede staklene čaše. Životni moto mu je: “Ne učite na svojim pogreškama, učite na mojim”.

Njih će, barem ako je suditi prema stavu njegove majke, biti u izobilju. Dok je Nemeš vjerovao kako je neodoljivi zavodnik kojemu sve polazi za rukom, njegova majka uvjerena je kako je sin jedinac bio žrtva scenarista koji su mu namjestili ženu lakog morala koja je pikirala na bilo koga. 

I s druge strane granice, u Šibeniku i Kninu, nerado se gleda na ovaj slučaj. U Šibeniku se ispod glasa pričalo o “šibenskoj nevisti”. Suprug Ivanu telefonskom razgovoru rekao nam je kako nema komentara o svojoj supruzi. Vrata njegova stana, u kojemu je živio s Marijanom, ostala su nam zatvorena, a nisu ih otvarali ni kod Ivanove obitelji. Svima je, očito, bilo teško govoriti o tome što im je Marijana priredila u BB kući.

Tomislav Miletić/Pixsell

A da je priča o nevjernoj supruzi prerasla lokalne šibenske okvire, svjedoči i  nogometna utakmica između Šibenika i Zadra. Navijači zadarskog Tornada na Šubićevcu su se svojim suparnicima rugali pjevanjem poznate staro- gradske “O, Marijana, slatka mala Marijana, tebe ću ljubit ja dok svane dan...”

Tko će ljubiti Marijanu? Nemeš?

Nemeš se Nikoli povjerio da jedva čeka da napusti Kuću i da bi želio da on izađe prije Marijane. Ona misli da neće dugo živjeti, što je Nemeša veoma pogodilo. Svojim sustanarima objasnila je kako je htjela nešto stvoriti u životu, ali da postoji mogućnost da sve to propadne zbog njezinih poteza u BB kući. 

Screenshot

Mnogi se se tada pitali što je tu mladu ženu natjeralo da ostavi dvogodišnju bebu, koja je još u pelenama, i dobrog supruga te, kako je više puta isticala, lijep i miran život. Otišla je u nepoznatu zemlju i pokidala sve mostove iza sebe zbog potpunih stranca, u izravnom prijenosu showa koji je zapanjio sve koji su ga gledali, a milijunsku publiku natjerao na najteža moguća pitanja, na koja nitko nema pametan odgovor.

Snimio čitatelj

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 71
VIDEO

Ella Dvornik: 'Ono kad imaš sve dokaze da te netko prevario...'
ZBUNILA PRATITELJE

Ella Dvornik: 'Ono kad imaš sve dokaze da te netko prevario...'

Poznata hrvatska influencerica je objavila par fotografija, a zatim se raspisala o svojem omiljenom 'emojiju' te iznenadila...

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'
MEKA ZA CELEBRITYJE

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'

Podržali su je brojni kolege s estrade, među kojima Rade Šerbedžija, Lepa Brena, Jelena Rozga, Aco Pejović, Andrija Milošević...
Ma što to Filip iz 'Braka na prvu' radi u 4 ujutro? Ne, ne vježba...
NOĆNA PTICA

Ma što to Filip iz 'Braka na prvu' radi u 4 ujutro? Ne, ne vježba...

Filipa Belića su eksperti 'Braka na prvu' spojili s Tamarom Razum. Kad ju je prvi put vidio, tvrdio je da ju nikad ne bi mogao odvesti baki, koja je važna figura u njegovu životu. Ipak, nedavno je promijenio mišljenje