Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Kampanja 'Dame na ladanju': Monika i Gruica u modnoj priči

None Foto: Luka Nižetić 13

Monika svakom kolekcijom ostaje vjerna sebi, ali uvijek progresivna u smislu kroja, kolora i forma. Monika nam svojom modom pričom donosi dašak prošlog vremena

Kada se prije nekoliko sezona pojavila na pisti Schwarzkopf Cro A Portera, splitska dizajnerica Monika Sablić svojom ultra ženstvenom modnom vizijom i talentom, u vrlo kratkom roku s jasno definiranim modnim stavom stekla je status jedne od najomiljenijih dizajnerica na domaćoj modnoj sceni i sinonim za romantičan stil modnog izražavanja. S jasno izraženom modnom estetikom i senzibilitetom, Monika svakom kolekcijom ostaje vjerna sebi, ali uvijek progresivna u smislu kroja, kolora i forma. Svojoj publici za ovo proljeće/ljeto 2013. dizajnerica će ponuditi balansirani spoj klasičnog prizvuka sa snažnim retro utjecajem.

Haljine inspirirane poviješću u suvremenoj interpretaciji, oživjele su romantičan duh i vratile u modu bezvremenski stil koji odiše jednostavnošću i ženstvenošću. Čipkom, svilom i upotrebom organdija naglašava se ženska ljepota, a materijali sami konstruiraju formu slaveći ljepotu ženskog tijela. Nježne i pastelne boje okosnica su ove kolekcije koje na pomalo prikriven način razotkrivaju unutrašnji seksipil. Svojom modnom pričom Monika nam modom donosi dašak prošlog vremena i još jednom potvrđuje tezu povijesti kao vječne riznice modne inspiracije. Idiličan ambijent splitskog hotela Park odlično je poslužio kao kulisa ove modne priče gdje glavnu ulogu „Dama na ladanju“ igraju glumica Ana Gruica i sama dizajnerica Monika Sablić.

Druženje dviju dama, njihovu ljepotu i modne igre zabilježio je fotoaparatom glazbenik Luka Nižetić. Nova modna kolekcija Monike Sablić od sljedećeg tjedna moći će se nabaviti u ID concept store u Splitu.

Komentari (15)
  • Slabo mi je kad vidim ove dvije blizanke. Jedna se uvala pa rekla muzu: sta bi ja mogla radit, a on ce na to: a daj vidi sta ostale zenice rade pa daj i ti. I evo vrle dizajnerice i njene frendice manekenke. Ajme meni

    30. 5. 2013,   00:29
  • najteže im je držat šalicu :)

    30. 5. 2013,   08:42
  • Dame na ladanju u državi koja propada.Koji apsurd.

    30. 5. 2013,   08:14