Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Kandidati se okomili na Irenu: Ovo je najbolesnije što smo čuli

Na zadnjem vaganju u petak 21. rujna najbolje rezultate imala je Irena Štetić Andrin koja je izgubila više od pet kilograma. No, zbog tajne koju je skrivala od ostalih, Irena je izgubila povjerenje natjecatelja

Na zadnjem vaganju Irena Štetić Andrin (36) imala je 126,2 kilograma, a sada ima 121 kilogram, što je čak 5,2 kilograma manje nego prije tjedan dana i 4,1 % manje tjelesne mase. S obzirom na zavidan rezultat koji je ostvarila Irena, natjecateljima i trenerima nije bilo jasno kako je izgubila kilograme. 

Foto: RTL televizija

- Irena je bila i ostala kraljica - rekla je Irena govoreći o sebi u trećem licu što je razljutilo mnoge natjecatelje koji su ionako isprovocirani bacanjem njezinih ostataka hrane. 

- To je najbolesnije što sam mogla čuti. Svi smo prasnuli u smijeh. Jadno - izjavila je Josipa Lopac (25). Ostali natjecatelji, ali treneri bili su jako začuđeni Ireninim brzim gubitkom kilograma. 

- Irena se nije uvijek u potpunosti davala na treninzima. Ovaj rezultat po meni ima više veze s prehranom - rekla je trenerica plavog tima Sanja Žuljević

Unatoč tome što je ostvarila najbolje rezultate i vinula se na vrh ljestvice, Irena je bila uvjerena u to kako će upravo ona ispasti iz natjecanja što se pokazalo i istinitim s obzirom na to da je većina natjecatelja napisalo njezino ime na pločicu.

Foto: RTL screenshot

- Znam da će me izbaciti. Ljubomora je najgora ljudska osobina - ponosno je izjavila Irena. Jedna od natjecateljica, Biserka Mikulandra (31) prva je objasnila zbog čega je nominirala Irenu. 

- Inače nemamo konflikte u kući. Nominirala sam Irenu jer ne jede hranu koju mi jedemo. Navodno jer joj je loše i povraća joj se, a ako pojede onda povrati - rekla je Biserka. Nakon što je Biserka Mikulandra iznijela svoje mišljenje, Irena se rasplakala i otkrila kako ima zdravstveni problem koji nije rekla liječnicima, Marijani Batinić, ali ni ostalim natjecateljima. 

- Ušla sam u kuću s tim problemom. Imala sam operaciju podvezivanja želuca koja nije uspjela i od tad ne mogu pojesti više od par žlica krute hrane jer povratim - ispričala je Irena te objasnila kako se operaciji podvrgnula 2008. godine. 

Na Marijanino pitanje zbog čega to nije podijelila sa svima odgovorila je kako nije mislila da to predstavlja nekakav problem. 

- Ovdje ste da jedni drugima podijelite sve probleme. Isto vrijedi i za tebe i neka ti to bude pouka - rekla je Marijana, a nadovezali su se i ostali natjecatelji. 

- Koje smo mi sve stvari iznijeli.... I da si došla i rekla da ne možeš, dobro znaš da bi svi prihvatili tvoj problem - izjavila je Marta Šolić, a nadovezala se Vanja. 

- Slažem se s curama. Nije okej. Dijelimo s njom zidove i živimo s njom i trebala je to reći - izjasnila se Varaždinka Vanja Žikić

Kako će se dalje razvijati odnosi u kući te hoće li Irena zadobiti ponovno povjerenje svoje ekipe saznajte svaki dan od ponedjeljka do petka u 21 sat. 

POGLEDAJTE I OVO:

 

VIDI OVO! 10 stvari koje morate znati o Luki Modriću.

TOTALNI JOOMBOOS:  Najveći Youtube spektakl u Europi!

21.10. Arena Zagreb postaje središte Youtube scene! Dovodimo najjačeg svjetskog youtubera KSI-a i više od 50 najpopularnijih regionalnih Youtube zvijezda.

Kupi karte na totalni.joomboos.hr prije nego što poraste cijena!

 

Komentari (24)
  • Ovaj show bi trebao sve natjecatelje drzati do kraja i pomoci svima.. a pobjednik je ko najvise skine

    25. 9. 2018,   18:57
  • Nije jasno zašto je Irena uopće došla na neku skupnu terapiju mršavljenja kad može i sama skidati kile kod kuće, na svoj način. A pitanje je, zašto ih već nije skinula kad joj to ide tako lako.

    25. 9. 2018,   17:58
  • Od čega je tolika kada nemože jesti???

    25. 9. 2018,   18:18