Obavijesti

Show

Komentari 23

Kanye napao Becka: Ukrao si Grammyja, predaj ga Beyonce

Kanye napao Becka: Ukrao si Grammyja, predaj ga Beyonce
6

Reper se na dodjeli popeo na binu. Becku je rekao da je nagradu oteo Beyonce koja je prava umjetnica i trebala ga je osvojiti, dok ga on ničime nije zaslužio

VIDEO

Grammy za album godine na 57. dodjeli glazbenih nagrada osvojio je Beck (44) za album ' Morning Phase '. U istoj kategoriji nominirana je bila i Beyonce (33). Dok je pjevačica smireno zapljeskala pobjedniku, Kanye West (37) odlučio je pokazati koliko se ne slaže s izborom na jedini način koji zna - ponašajući se kao arogantan snob.

VIDEO

West je, naime, ustao sa svog mjesta i zaletio se na pozornicu. Prekinuo je Becka dok je govorio nakon primitka nagrade. Bio je bezobrazan i ohol. Roker Westu nije ostao dužan, rekao mu da se smiri. Kanye je otišao natrag do svog mjesta i počeo se smijati praveći se da je sve šala.

Njegova žena, Kim Kardashian (34), poduprla ga je i pljeskala mu kao da je ispričao najbolji vic na svijetu, no Beyonce i Jay Z (45) bili su šokirani. Kanyeovo ih je  ponašanje jako iznenadilo i to nisu uspjeli sakriti. Kad je sišao s bine i oni su se smijali, uvjereni da je riječ o šali.

Screenshot

West je u backstageu kasnije vikao da Beck nema poštovanja, da bi nagradu trebao dati Beyonce, da je njegova pobjeda pljuska za kreativnosti i još koješta. Kim ga je gledala i na licu joj se vidjelo da je iznenađena njegovom pretjeranom reakcijom koja je zaprepastila mnoge. Svoje ponašanje odlučio je objasniti i pred kamerama.

VIDEO

- Ako se organizatori Grammyja nastave ovako ponašati, mi, pravi umjetnici, više nećemo dolaziti na dodjele niti ćemo sudjelovati u izboru. Becku nedostaje poštovanja. Nagradu je trebao dati Beyonce koja je zaista zaslužuje - trabunjao je West u mikrofon dok ga je šokirana Kim gledala.

Povijest se ponavlja

Podsjetimo, Westu ovo nije prvi put da se blamira na dodjeli nagrada i pokazuje nezadovoljstvo izborom. Reper se 2009. popeo na binu dok je Taylor Swift (25) primila Grammy za najbolji spot godine i rekao da ga Taylor ne zaslužuje jer je Beyonce imala najbolji spot ikad snimljen.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 23
VIDEO

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj
LEGENDA HRT-a

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj

Damir Matković je bio prije svega sjajan kolega, čovjek od kojeg se puno toga moglo naučiti. Istinska televizijska legenda. Ponosni smo što je 40 godina bio član HNDaa, rekao je Hrvoje Zovko, predsjednik HND-a

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'
NE ODUSTAJU

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'

Reality zvijezda Marijana Seifert nestala je u Zagrebu 27. travnja 2022. Njezina obitelj ne odustaje od potrage. Sastavili su popis zahtjeva koje žele uputiti policiji i institucijama
Ljubavna priča Nine Raspudića i Marije Selak: U tajnosti su se vjenčali, sad imaju dvoje djece
SKUPA U POLITIČKIM VODAMA

Ljubavna priča Nine Raspudića i Marije Selak: U tajnosti su se vjenčali, sad imaju dvoje djece

Marija i Nino Raspudić nikada javno nisu govorili o svojoj vezi, a nakon što se Selak pojavila u Mostovoj emisiji 2020. godine sa drugim prezimenom, potvrđeno je da se par vjenčao