Obavijesti

Show

Komentari 13

Kaos na 'Farmi': Posvađali se zbog hrane i pobjegla im krava

Kaos na 'Farmi': Posvađali se zbog hrane i pobjegla im krava
10

Zajedno s prvim ovotjednim gazdom Franom, Joža je krenuo u obilazak farme te Frani dao upute što trebaju napraviti kako bi farmu doveli u red. Farmeri nisu baš zadovoljni Franinim gazdovanjem...

VIDEO

Čini se kako pitanje hrane postaje najčešći uzrok prepirki među farmerima. - Ne možemo se prežderavati ljudi, nemamo dućan - govorila je Maja M. farmerima. Gazda Frane dotaknuo se Lucijinog kuhanja napomenuvši joj da skuha više hrane na što mu je Lucija odgovorila da joj onda mora dati i više namirnica.

Frane je i dalje krivicu svaljivao na nju zbog čega se razvila prepirka između njih. Luciju je to pogodilo te je iz kuće izašla u suzama. - On samo digne ruke u vis i hoda i bez veze lupeta - tješio ju je Jasmin. 

Dok je Maja P. Frani pokušala objasniti da prvo treba ograditi farmu da bi se životinje mogle pustiti na ispašu, Frane ju je upozoravao da se ona u to ne treba miješati jer to nije njezin zadatak.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- S čim ti imaš veze? Ti nemaš veze ni s čim! - odvratila mu je Maja P. i dodala „Misliš da si pametan? Jesi stariji, ali nisi pametniji!“.

Farmere posjetio mentor Joža

Zajedno s prvim ovotjednim gazdom Franom Joža je krenuo u obilazak farme te Frani dao upute što trebaju napraviti kako bi farmu doveli u red. Nakon Jožinog odlaska Frane je farmerima dijelio zadatke, no Edita je ostala zbunjena jer, nakon što se Frane tri puta predomislio, nije više bila sigurna što da radi. Farmeri nisu baš zadovoljni Franinim gazdovanjem, a to su počeli i iskazivati. „Jednostavno se ne snalazi kome dijeli poslove tog momenta!“, kazala je Štefica.

Pobjegla im krava

Farmerima je danas uspjela pobjeći krava pa su u potragu za njom krenuli Jasmin i Ivan. Jasmin ju je dozivao, ali uzalud. „Ne krivim nikoga. To je naša kompletna nepažnja, znači cijele ekipe koji smo bili oko nje. Trebali smo obraćati više pažnje.“, rekao je Ivan. „Vjerojatno je otišla zbog upaljenog vimena.“, zaključio je Jasmin.

Kako će se odnosi među farmerima dalje razvijati i hoće li im dalje bježati životinje ostaje nam za vidjeti u narednim epizodama Farme!

VIDI OVO! Kendall Jenner se baš ne voli skrivati.

VIDI OVO! Ovo su sve Bieberove bivše: Koga je Justin ljubio prije zaručnice.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 13
VIDEO

VIDEO Pogledajte kako izgleda dvorac Dragane Mirković: 'Našli smo papin medaljon i oružje'
EKSKLUZIVNO IZ DVORCA EBENFURTH

VIDEO Pogledajte kako izgleda dvorac Dragane Mirković: 'Našli smo papin medaljon i oružje'

U dvorcu od 12.000 m2 za stalno radi četvero ljudi, koji uglavnom tamo i žive, no trenutačno ih je više zaposleno zbog radova oko biblioteke. Kapelica je pjevačici najdraža prostorija

Haris Džinović: 'I službeno sam razveden! Melina je nikakva žena, zanimaju je samo pare...'
BIO NA SUDU

Haris Džinović: 'I službeno sam razveden! Melina je nikakva žena, zanimaju je samo pare...'

Haris je u istoj košulji koju je odabrao za brakorazvodno ročište, nastupio u zagrebačkom Mintu ranije ovaj mjesec. Nakon što je izašao sa suda, medijima je rekao kako je službeno razveden
Sjećate se nje? Vodila je emisiju na Novoj TV prije 15 godina, sad se vratila. I izgleda - drukčije...
ATRAKTIVNA CRNKA

Sjećate se nje? Vodila je emisiju na Novoj TV prije 15 godina, sad se vratila. I izgleda - drukčije...

Žana Štrbac Kukolj bila je omiljeno lice emisije 'Nova lova', a sudjelovala je i u reality showu 'Farma'