Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Kaos na svadbi godine: Zbog poplave evakuirali 400 gostiju

None Foto: Instagram 16

Vjenčanje je prekinuto nakon što je dio hotela poplavljen zbog nevremena koji je zadesio Srbiju. Zbog prodiranja vode nastao je kratak spoj usred čega se aktivirao protupožarni alarm

Srpski košarkaš Ivan Paunić (32) i nekadašnja miss Srbije Milica Jelić (29) ovog vikenda izgovorili su sudbonosno 'da' u Hramu Svetog Save u Beogradu, a slavlje su nastavili u beogradskoj sali za vjenčanje u koju su pozvali 400 gostiju.

Foto: Instagram

Par se prije dvije godine vjenčao kod matičara u prisustvu kumova, a sada su se na vječnu ljubav zavjetovali i pred Bogom. No novopečeni supružnici 'veliki dan' nisu uspjeli proslaviti onako kako su zamišljali.

POGLEDAJTE VIDEO:

Naime, vjenčanje je prekinuto nakon što je dio hotela poplavljen zbog nevremena koji je zadesio Srbiju. Zbog prodiranja vode nastao je kratak spoj usred čega se aktivirao protupožarni alarm, pišu srpski mediji.   

Foto: press.serbia

Gosti su zbog sigurnosnih razloga morali biti evakuirani, a na lice mjesta došli su i vatrogasci. 

Foto: Instagram

Paru je ovo treći pokušaj da sklope crkveni brak. Naime, dva su puta odgađali ceremoniju u crkvi zbog nepredviđenih životnih okolnosti. Oboje su s nestrpljenjem čekali ovaj dan, koji je, kako su isticali, kruna njihove ljubavi, pored sinčića Luke koga su dobili prije 16 mjeseci.

Foto: Instagram

POGLEDAJTE VIDEO:

Nakon što je košarkašev nasljednik došao na svijet Ivan je objavio dirljivu poruku na Twitteru:

- Postoje trenuci u životu koje biste voljeli da traju vječno. Ovo je sigurno prvi u nizu. Ne postoje riječi koje bi opisale osjećaj. Taj trenutak kada si ugledao ovaj svijet, a ja tebe je neprocjenjiv. Hvala dragom Bogu na tebi Luka. Hvala ti ljubavi na najljepšem poklonu za rođendan - napisao je on.

Foto: Instagram

Paunić je bio u kratkoj vezi sa tenisačicom Anom Ivanović (31), a veza je okončana, kako je sam rekao, zbog negativno utjecaja medija.

Komentari (17)
  • hvala, gđo lucija, na ovim važnim vestima iz regiona, verujem da ćete da osvojite Nobela za životno delo zbog ovako lepih članaka.

    24. 6. 2019,   17:54
  • Bmk

    24. 6. 2019,   17:44
  • Koga boli racku!

    24. 6. 2019,   18:31