Obavijesti

Show

Komentari 18

Kardashianka potrošila milijune na uređenje za Božić: 'Previše'

Kardashianka potrošila milijune na uređenje za Božić: 'Previše'
6

Kourtney je unajmila pjevačicu koja je zabavljala goste. Na videozapisu Khloe Kardashian može se vidjeti nekoliko desetaka uzvanika koji su tulumarili zajedno s članicama klada Kardashian-Jenner

VIDEO

Kolači, kićenje borova, sve je spremno za blagdansko veselje. Za tulum na Badnju večer iz klana Kardashian-Jenner bila je zadužena Kourtney (39) koja je svoju vilu uredila tako što je kupila nekoliko stotina božićnih zvijezda i postavila ih na stepenice pri ulazu.

Iako su njezine gošće bile oduševljene već pri samom ulasku u vilu tek ih je unutra dočekalo pravo iznenađenje. Naime, prvo su na ulazu bili pjevači koji su pjevali Božićne pjesme, te su bili okruženi desecima Božićnih drvca. No, Kourtney si je dala truda i kad je riječ o vanjskom djelu kuće.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

02:35

Vani nisu svijetlili samo borovi već i obična drvca, a sve je izgledalo kao u bajci, tvrdi Kim Kardashian (39) koja je snimila uređenje tuluma.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

00:03

Kourtney je unajmila i pjevačicu koja je zabavljala njezine goste, a da bi ju uzvanici 'primijetili' napravila joj je pozornicu veličine kazališnih bina. Na videozapisu Khloe Kardashian (35) može se vidjeti kako su članice klana Kardashian-Jenner na zabavu pozvale nekoliko desetaka prijatelja i članova obitelji. 

Kim Kardashian o ovoj temi ne razgovara pred svojom djecom
Kim Kardashian o ovoj  temi ne razgovara pred svojom djecom

Iako su se, sudeći prema objavama na društvenim mrežama. sve članice dobro zabavile njihovi fanovi kažu da su pretjerale.

- Smisao Božića nije potrošiti milijune na zabavu, ovo je stvarno previše - pisali su Kardashiankama ispod fotografija. 

No dok se obitelj zabavljala uz mnoštvo programa koje je Kourtney organizirala pažnju je u svileno zelenoj dugoj haljini privlačila najmlađa milijarderka u povijesti, poduzetna Kylie Jenner (22).  Isti model haljine obukla je i kćerkici Stormi Webster (1), pa su izgledale kao blizanke. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

most wonderful time of the year ✨ thank you @ralphandrusso for the custom dresses.

Objavu dijeli Kylie ✨ (@kyliejenner)

Kylie je prije tuluma svoje pratitelje počastila obilaskom božićnih dekoracija u njezinoj šest milijuna dolara vrijednoj vili u Hidden Hillsu, a video je objavila na svom YouTube kanalu. 

Izjavila je da ove godine nije pretjerano ukrasila vilu već se odlučila za jednostavniju varijantu, a onda je pokazala četiri božićna drvca od kojih je jedno visoko četiri i pol metra. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

zenzacija kolinda 12:39
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 18
VIDEO

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj
LEGENDA HRT-a

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj

Damir Matković je bio prije svega sjajan kolega, čovjek od kojeg se puno toga moglo naučiti. Istinska televizijska legenda. Ponosni smo što je 40 godina bio član HNDaa, rekao je Hrvoje Zovko, predsjednik HND-a

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...