Obavijesti

Show

Komentari 16

Kardashianka šokirala fanove: Pokazala kožnu bolest i na licu

Kardashianka šokirala fanove: Pokazala kožnu bolest i na licu
10

Članica klana Kardashian/Jenner imala je i psorijatični artritis, odnosno upalnu reumatsku bolest koja je povezana sa ​psorijazom​. Zbog toga ju je sve boljelo i oticali su joj zglobovi

VIDEO

Starleta i poduzetnica Kim Kardashian West (38) u potpunosti se ogolila i na društvenim mrežama pokazala kako bez šminke izgleda njezino lice sa psorijazom, kožnom bolesti koju karakterizira tipična pojava crvenila. Pisala je za internetsku stranicu svoje sestre Kourtney i objasnila kakvo je stanje. 

- Ranije ove godine postalo je baš loše, prekrilo mi je cijelo lice i većinu mog tijela. Nosila sam sjajnu haljinu sa šljokicama na otvorenju naše nove trgovine. Činilo se kao da je nestalo niotkuda, a poslije sam se vratila kući i svrbjelo me. Pomislila sam da je moja koža samo osjetljiva na materijal haljine. Mama mi je tada pogledala nogu i rekla da je to definitivno psorijaza - napisala je Kim. 

Članica klana Kardashian/Jenner imala je i psorijatični artritis, upalnu reumatsku bolest koja je povezana sa psorijazom​. Zbog toga ju je sve boljelo i oticali su joj zglobovi. Priznala je da se zbog toga nije mogla ni ustati da bi uzela mobitel. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

04:53

- To mi je bilo jako čudno, ali mislila sam da sam zaspala na rukama. Nisam ni pomišljala da bi to moglo biti od toga - rekla je nastavila:

- Probudila sam se ujutro i svejedno nisam mogla podignuti mobitel. Bila sam prestravljena jer nisam mogla podignuti ni četkicu za zube, ruke su me baš boljele. Radila sam dan prije i u teretani sam 'radila' ruke, pa sam mislila da sam istegnula mišić - zaključila je. 

Kim je poručila svima koji se bore s psorijazom da ne smiju dopustiti da im ona uništi život. Ako trebaš, kaže, napravi nešto što će te učiniti sigurnijim, poput kreme za noge s puderom.

- Nadam se da će netko zbog mene naći svjetlo na kraju tunela - kaže. 

GAZE DRUGE DA BI USPJELI: Ovo je najzločestiji horoskopski znak

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 16
VIDEO

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'
REALITY SUPRUŽNICI

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'

Tamara i Filip iz showa 'Brak na prvu' tvrde da su se između njih rodile samo prijateljske emocije

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'
MEKA ZA CELEBRITYJE

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'

Podržali su je brojni kolege s estrade, među kojima Rade Šerbedžija, Lepa Brena, Jelena Rozga, Aco Pejović, Andrija Milošević...
Ella Dvornik: 'Ono kad imaš sve dokaze da te netko prevario...'
ZBUNILA PRATITELJE

Ella Dvornik: 'Ono kad imaš sve dokaze da te netko prevario...'

Poznata hrvatska influencerica je objavila par fotografija, a zatim se raspisala o svojem omiljenom 'emojiju' te iznenadila...