Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Karleuša izbjegla sud, Vranješ izgubio živce: 'Ne poštuje me'

None Foto: Telegraf.rs 7

Nogometaš od pjevačice traži odštetu od dva milijuna srpskih dinara (oko 120.000 kn). Međutim, ni Jelena mu nije ostala dužna, već ga je čak tužila za klevetu

Jelena Karleuša (40) nije došla na beogradski sud u ponedjeljak gdje je trebala imati medijaciju s Ognjenom Vranješom (29) koji ju je tužio za prijetnju i javno vrijeđanje putem društvenih mreža zbog čega mu je, kako tvrdi, ugrožena sigurnost. 

Vranješ je pred sud stigao u pratnji odvjetnika, na pitanje što ako se Jelena ne pojavio odgovorio je: 'To pitajte nju', javlja Telegraf.rs.

Dok su Karleušini odvjetnici pokušavali opravdati njezin izostanak, Vranješ je izgubio živce. 

- Smatram da je ovo nepoštovanje mene. Ja sam iz Bosne, ali boravim u Bruxellesu. Prešao sam 1.500 kilometara da bih ispoštovao sud, i nema nikakve logike da nije dobila poziv i da nije znala za ročište. Njeni branitelji su bili i na prvom ročištu, pa mi nije jasno kako to da se sada nije pojavila - rekao je nogometaš. 

Novo ročište zakazano je za 31. svibnja, a ako ni tada Jelena ne dođe sama, po nju će ići policija, piše Kurir.

Foto: Telegraf.rs/Milena Đorđević

- Javnosti je poznato da je u prethodnom periodu naš klijent Ognjen Vranješ doživio niz uvreda i prijetnji od Jelene Karleuše. Iz tog razloga, bili smo prisiljeni podnijeti tužbu za naknadu nematerijalne štete zbog povrede časti i ugleda, kaznenu prijavu zbog kaznenog djela ugrožavanja sigurnosti, kao i privatnu tužbu zbog kaznenog djela uvrede -  naveli su njegovi odvjetnici u priopćenju - piše Kurir.

Foto: Telegraf.rs/Milena Đorđević

Nogometaš od pjevačice traži odštetu od dva milijuna srpskih dinara (oko 120.000 kn). Međutim, ni Jelena mu nije ostala dužna, već ga je čak tužila za klevetu. Time se i sama nedavno 'pohvalila' na društvenim mrežama. 

INSTAGRAM RAZVOD Karleuša uzvraća udarac: Više ne prati supruga Duška Tošića

- Potpisala sam još 40 pravnih punomoćja za tužbe i krivične prijave, što čini ukupan broj od 160 tužbi. Ne moram objašnjavati koliko su mi zla učinili, ugrozili moj život, udarili na obitelj, muža i djecu, na karijeru, dostojanstvo i moja ljudska prava. Svaku dobivenu tužbu i cifru dobivenog novca objavit ću javno i pokloniti onima kojima je najpotrebnije. Vi ćete mi pomoći informacijama o onim najugroženijim. Zlo koje su meni učinili pretvorit ću u dobro za ljude - izjavila je Karleuša.

Foto: Instagram

Komentari (27)
  • Škandal ljudi moji!!!

    22. 4. 2019,   14:37
  • Dooooosta vise o tim ....@!#$#

    22. 4. 2019,   19:11
  • Ma koga briga????!!!

    23. 4. 2019,   13:51