Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Namrštena Karleuša došla na ročište i pokazala srednji prst

None Foto: Instagram 12

Pjevačica i njezin odvjetnik izašli su iz Prvog osnovnog suda u Beogradu nešto ranije. Jelena se pojavila i prije početka suđenja zbog neke druge optužbe, potom je suđenje s Vranješom odgođeno

Srpska folk pjevačica Jelena Karleuša (41) u ponedjeljak je imala zakazano suđenje s bosanskohercegovačkim nogometašem Ognjenom Vranješom (29), pišu srpski mediji

POGLEDAJTE VIDEO:

Međutim, pjevačica i njezin odvjetnik izašli su iz Prvog osnovnog suda u Beogradu nešto ranije. Karleuša se pojavila i prije početka suđenja zbog neke druge optužbe. Potom je suđenje s Vranješom odgođeno zbog njegove važne utakmice. 

Foto: Instagram

Dok je izlazila iz suda, Jelena je bila namrštena te je novinarima koji su došli pratiti suđenje pokazala srednji prst. Ona zapravo i nije bila u obavezi prisustvovati današnjem ročištu jer su je saslušali na prethodnom, a iduće je zakazano za studeni.

Foto: Instagram

Podsjetimo, Jelena i Ognjen po sudovima se povlače zbog kleveta i laži proizašlih iz njihove afere. Nedavno se zbog njihove veze nogometaš razveo od supruge Danijele, koja mu prevaru nije oprostila.

- Ognjen je prošao pakao nakon što je u medijima odjeknulo da je u vezi s Karleušom. Ostao je bez žene, izbačen je iz reprezentacije, a morao je napustiti i nogometni klub Anderlecht. Sve mu je krenulo nizbrdo, ali se stvari sad vraćaju u normalnu. Vratio se u klub, žele ga vratiti u reprezentaciju, a sa suprugom je u bolje odnosu nego kad su bili zajedno. Ognjen gradi bolji život u Grčkoj, kćer mu dolazi svako malo i sve je u redu - rekao je izvor za srpske medije.

Foto: Instagram

Do sada nije bilo poznato je li Karleuša stvarno razlog zbog kojeg je Vranješ zatražio rastavu, ali iz srpskih je medija potvrđeno da su se nesuglasice pojačale nakon što su u javnost 'procurile' eksplicitne fotografije, snimke i poruke koje je Jelena navodno slala Vranješu s kojim se potajno viđala mjesecima. 

POGLEDAJTE VIDEO SERIJAL 'ZENZACIJA' S IVANOM ŠARIĆEM:

Komentari (56)
  • Ovaj lik iako je na prvu zgodan, uopće ne djeluje normalan, slika vrišti neki poremećaj.

    7. 10. 2019,   17:12
  • eto, opet moramo čitati o prostitutki i idiotu! stalno nekakva srpska posla.....

    7. 10. 2019,   18:20
  • Oličenje "dami i diva" iz susjedne nam zemlje. Uzor mladim djevojkama po splavovima i kafanama. Wooow trenutak.

    7. 10. 2019,   17:36