Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Karleuša objavila snimku muža i djece pa svima 'začepila' usta

None Foto: Instagram 6

Tošić je, kako pišu srbijanski mediji, kontaktirao odvjetnika i namjerava se razvesti kako bi od svoje, još zakonite supruge, sačuvao 14 milijuna eura koji mu pripadaju prema posljednjem ugovoru u Kini

Folk pjevačica Jelena Karleuša (40) nakon nekoliko dana šutnje, na svom Instagram profilu objavila je danas videosnimak na kojem se Duško Tošić (33) igra s kćerima u Guangzhou.

POGLEDAJTE VIDEO:

- Hajde, skači! Bravo - rekla je Karleuša na videosnimci. 

Pjevačica i nogometaš trenutno se nalaze u Kini, a sudeći po snimkama, par je i dalje zajedno. Nekoliko sati ranije i Tošić je objavio zajedničku fotografiju para. 

Ipak, Tošić je, kako pišu srbijanski mediji, kontaktirao odvjetnika i namjerava se razvesti kako bi od svoje, još zakonite supruge, sačuvao 14 milijuna eura koji mu pripadaju prema posljednjem ugovoru u Kini.

Foto: Privatni albumI

- Kada je krenula cijela ta priča o seks skandalu, svi mi koji dobro poznajemo Duška rekli smo da će sve proći kao da se nije ni dogodilo ukoliko se ne pojave dokazi. Ipak, isplivale su fotografije, snimke i poruke te je cijela Srbija vidjela njegovu golu ženu s klincem koji je u nogometnom svijetu rangiran kao lijevo smetalo. Samo dan nakon toga, izašle su one poruke gdje govori ljubavniku da supruga gleda kao brata, a zatim do detalja opisuje perverzni seks koji želi. E, tu je puko - priča izvor za Kurir

Foto: Instagram

Kada su se Jelena i Duško 2008. vjenčali, on nije imao jak ugovor i nije bilo potrebe, kako su tvrdili, za predbračnim ugovorom.

- Zbog toga se sve što je Tošić zaradio u braku vodi kao zajednička imovina, a samo je u Turskoj zaradio više od četiri milijuna eura. Kada je donio odluku da ne želi sačuvati brak i da se ne može nositi sa sramotom i pritiskom javnosti, shvatio je i da mu je pametnije da se što prije razvede. Nije mu problem ni da s Jelenom podjeli sve što je dosad zaradio, ali želi se osigurati da u podjelu ne uđu i 'kineski milijuni' - otkriva Duškov prijatelj i ističe da će nogometaš gledati da na najbolji način osigura njihove kćeri.

Instagram | Autor: schreenshot 433 Instagram Foto: schreenshot 433 Instagram

S obzirom da se situacija mijenja gotovo iz sata u sat, čini se kako će vrijeme pokazati svoje...

NAJVEĆI FEJKERI ZODIJAKA: Blizanci pred vama govore jedno, a kad odete, okrenu priču. No, Vage su još gore

Komentari (116)
  • da bar začepi usta uredništvu 24 h

    18. 1. 2019,   15:37
  • e, moj prijatelju.... takva ženska se ne ženi, s njom se malo pokažeš okolo, i naravno "odradiš" to par puta, a ženiš neku običnu, normalnu curu. Inače ti ne gine ovakva "procedura". Ne brini, čeka to i Domagoja Vidu.

    18. 1. 2019,   15:41
  • Po čijem naputku nas provocirate s njom????

    18. 1. 2019,   15:43