Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Karleuša opet skinula dečka na bini i dirala ga: 'Nemoralna si'

None Foto: Instagram 7

Pjevala je pjesmu 'Ide maca oko tebe', skinula muškarcu majicu i počela ga dirati po trbuhu i ispod pupka. Kao i svaki prethodnik, nije se bunio pa se cijelo vrijeme smijao

Iako je seks-afera još uvijek u tijeku, Jelena Karleuša (40) se ne skriva od javnosti već i dalje radi svoj posao i ide na nastupe diljem Europe. Prošlog tjedna nastupala je u Berlinu, a nakon toga u jednom noćnom klubu u Luzernu u Švicarskoj. 

KOME BOLJE STOJI? Karleuša 'ukrala' Sevki haljinu: E nećeš samo ti mene kopirati

Pomno osmišljava koncerte pa svakoga puta izvede muškarca iz publike na pozornicu i skida ga pred svima.

Foto: Instagram

Tako je bilo i u Švicarskoj. Pjevala je pjesmu 'Ide maca oko tebe', skinula muškarcu majicu i počela ga dirati po trbuhu i ispod pupka. Kao i svaki prethodnik, nije se bunio pa se cijelo vrijeme smijao. 

Foto: Instagram

Pjevačica je na sebi imala crnu lateks kreaciju, a ne postoji grad u kojemu je nastupala da nije muškarca skinula na pozornici.

POGLEDAJTE VIDEO: 

- Ova pjesma uvijek podigne atmosferu - rekla je Jelena svojedobno na nastupu u Skopju. Dok se dečkima koje dira sviđa ovaj performans, nemaju svi takvo mišljenje. 

Foto: Instagram

- Ovo sado-mazo s*anje je tako više postalo dosadno i iritantno. Mislim da je ovo pokazatelj krajnjeg nepoštovanja tvojih fanova, a šamaranje 18-godišnjaka je krajnje bezobrazno - piše ispod snimke jednog nastupa. 

- Nemoralna si, imaš dijete i muža - samo su neki od komentara ispod takvih videa gdje skida muškarce. 

CAJKAŠKI RADIO DIJELI OPERACIJU GRUDI: 'Za najveću dasku u gradu' imaju super nagradu, a pravila su jednostavna

Komentari (39)
  • prvi moment sam pomislila: ajme, jadan čovik, a onda mi kroz glavu prođe misao: pa tko normalan može doć na njen koncert?

    18. 2. 2019,   22:29
  • Ej moj Tošicu zalosna ti majka s'kim ti zivis .

    18. 2. 2019,   22:28
  • A glumata neku sveticu. Dno dna.

    18. 2. 2019,   22:21