Obavijesti

Show

Komentari 29

Karleuša opovrgnula navode o razvodu: To je laž i izmišljotina

Karleuša opovrgnula navode o razvodu: To je laž i izmišljotina
33

Pjevačica Jelena Karleuša nakon informacija o tome da se razvodi od supruga, postavila je fotografiju na Instagramu i natpisom na njoj demantirala navode o rastavi braka

VIDEO

Pjevačica Jelena Karleuša (40) i suprug, nogometaš Duško Tošić (34) nastavljaju privlačiti pozornost srpskih medija koji već mjesecima pišu o njihovim problemima i aferama. Nakon 'Instagram razvoda', u kojem je nogometaš otpratio Jelenu s liste ljudi koje prati, a ona mu uzvratila istom mjerom, počelo se pričati o njihovom razvodu i u stvarnom životu.

Iako službene potvrde nema, mediji u Srbiji su nedavno objavili kako je Tošić predao papire za razvod, što je htio i ranije napraviti, ali nije zbog nedavne smrti Divne, Jelenine majke. 

Jelena Karleuša kupila majci zvijezdu na nebu za 350 kuna
Jelena Karleuša kupila majci zvijezdu na nebu za 350 kuna

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

00:07

Jelena se sada oglasila na društvenoj mreži i napisala kako su navodi o razvodu apsolutna laž i izmišljotina. Da ne treba vjerovati takvim informacijama i ne pridavati im značaj. 

Podsjetimo, otkako je Jeleni preminula majka Divna, Duško je bio uz nju u najtežim trenucima. Išao je s njom na pogreb, komemoraciju te ju je tješio dok je plakala. Čak četrdeset dana Jelena nije nastupala po klubovima niti izašla kako bi se zabavila. Vratila se poslovnim obvezama i ponovno je članica žirija u glazbenom showu 'Zvezde Granda'. 

Pjevačica se i u protekli ponedjeljak ponovno zatekla u centru pozornosti jer se opet nije pojavila na ročištu na sudu s Ognjenom Vranješom (29). Vranješ ju je tužio za prijetnju i javno vrijeđanje putem društvenih mreža zbog čega mu je, kako tvrdi, ugrožena sigurnost. 

Dok su Karleušini odvjetnici pokušavali opravdati njezin izostanak, Vranješ je izgubio živce. 

- Smatram da je ovo nepoštovanje mene. Ja sam iz Bosne, ali boravim u Bruxellesu. Prešao sam 1.500 kilometara da bih ispoštovao sud, i nema nikakve logike da nije dobila poziv i da nije znala za ročište. Njeni branitelji su bili i na prvom ročištu, pa mi nije jasno kako to da se sada nije pojavila - rekao je nogometaš. 

Novo ročište zakazano je za 31. svibnja, a ako ni tada Jelena ne dođe sama, po nju će ići policija, piše Kurir.

Nogometaš od pjevačice traži odštetu od dva milijuna srpskih dinara (oko 120.000 kn). Međutim, ni Jelena mu nije ostala dužna, već ga je čak tužila za klevetu. Time se i sama nedavno 'pohvalila' na društvenim mrežama. 

- Potpisala sam još 40 pravnih punomoći za tužbe i krivične prijave, što čini ukupan broj od 160 tužbi. Ne moram objašnjavati koliko su mi zla učinili, ugrozili moj život, udarili na obitelj, muža i djecu, na karijeru, dostojanstvo i moja ljudska prava. Svaku dobivenu tužbu i cifru dobivenog novca objavit ću javno i pokloniti onima kojima je najpotrebnije. Vi ćete mi pomoći informacijama o onim najugroženijim. Zlo koje su meni učinili pretvorit ću u dobro za ljude - izjavila je Karleuša.

 

SUĐENO IM JE DA BUDU SAMI: Ovi horoskopski znakovi uopće nemaju sreće u ljubavi 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 29
VIDEO

Ella Dvornik: 'Ono kad imaš sve dokaze da te netko prevario...'
ZBUNILA PRATITELJE

Ella Dvornik: 'Ono kad imaš sve dokaze da te netko prevario...'

Poznata hrvatska influencerica je objavila par fotografija, a zatim se raspisala o svojem omiljenom 'emojiju' te iznenadila...

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'
MEKA ZA CELEBRITYJE

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'

Podržali su je brojni kolege s estrade, među kojima Rade Šerbedžija, Lepa Brena, Jelena Rozga, Aco Pejović, Andrija Milošević...
Ma što to Filip iz 'Braka na prvu' radi u 4 ujutro? Ne, ne vježba...
NOĆNA PTICA

Ma što to Filip iz 'Braka na prvu' radi u 4 ujutro? Ne, ne vježba...

Filipa Belića su eksperti 'Braka na prvu' spojili s Tamarom Razum. Kad ju je prvi put vidio, tvrdio je da ju nikad ne bi mogao odvesti baki, koja je važna figura u njegovu životu. Ipak, nedavno je promijenio mišljenje