Obavijesti

Show

Komentari 45

Karleuša proslavila rođendan: Partijala s Darom Bubamarom

Karleuša proslavila rođendan: Partijala s Darom Bubamarom
7

Prisutne je oduševila rođendanska torta u znaku svjetskog brenda Versace, a Jelena je bila raspoložena, iako je priznala kako joj je ovo bila najteža godina

VIDEO

Jelena Karleuša proslavila je 41. rođendan, a na društvenim mrežama 'pohvalila' se fotografijama sa zabave. Bila je raspoložena unatoč činjenici što joj je ovo prvi rođendan koji slavi bez majke Divne, prenose srpski mediji.

-  Da se ovakva godina ne ponovi. Meni je ovo najgora godina u životu. Mislim da je jasno. Samo da nađem mir, eto. Bitna je samo lijepa riječ, podrška, razumijevanje i ljubav - kazala je pjevačica.

Rekla je i kako ovo zapravo nije bila proslava u punom smislu te riječi, već samo večera i druženje u užem krugu obitelji i prijatelja. Na proslavu je došao i Jelenin menadžer, ujedno i najbolji prijatelj, Zoran Birtašević.

Ipak, posebnu pozornost na rođendanu privukla je srpska pjevačica Dara Bubamara (43), koja se u posljednje vrijeme često druži s Karleušom, iako neko vrijeme nisu bile u dobrim odnosima.

Jeleni su društvo pravili i suprug Duško Tošić (34) te kćeri Atina (10) i Nika (9), a prisutne je oduševila rođendanska torta na pet katova u znaku svjetskog brenda Versace.

Tošić je nedavno rekao kako će Jelenu počastiti jahtom u vrijednosti od šest milijuna kuna, čime ju želi razveseliti za rođendan.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Jelena Karleuša slavi 41. rođendan, dočekala ga je s publikom koja joj je pjevala ‘Živjela i sretna nam bila’ 01:33

- Dugo je razmišljao što će joj kupiti. Želio je najglamurozniji poklon i odlučio se za jahtu. Zna da je Jeleni ljeto najomiljenije godišnje doba i da voli more pa je shvatio kako je brod najbolji poklon. Osim toga, sviđa mu se ideja da oni kao obitelj na raspolaganju imaju brod s kojim mogu krstariti kada god požele - rekao je izvor blizak nogometašu.

PRAVA NOĆNA MORA: Nitko ne želi biti u vezi s ovim horoskopskim znakom

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 45
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu