Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Karleuša se oglasila prvi puta nakon smrti majke: 'Bol i očaj'

None Foto: Instagram/kolaž 7

Pjevačica je u trenutku majčine smrti bila na putu. Naime, večer ranije nastupala je u klubu u Austriji, a kada su joj po povratku rekli bolnu vijest, Karleuši je navodno pozlilo

Srpska folk pjevačica Jelena Karleuša (40) prvi se put javila nakon vijest o smrti njezine majke, radijske voditeljice i novinarke Divne Karleuše. 

POGLEDAJTE VIDEO:

- U bolu i očaju obavještavamo sve koji su voljeli i poštovali našu Divnu da će komemoracija biti u Beogradu u zgradi Radio Beograda (Kamena sala) u srijedu, 6. ožujka u 11 sati. Pogreb našeg dobrog anđela bit će na Novom bežanijskom groblju isti dan, 6. ožujka, s početkom u 14.30 sati. Neutješna obitelj - napisala je potresena Karleuša na društvenim mrežama.

Pjevačica je u trenutku majčine smrti bila na putu. Večer ranije nastupala je u klubu u Austriji, a kada su joj po povratku rekli bolnu vijest, Karleuši je, kako prenose srpski mediji, navodno pozlilo. Od prve vijesti o smrti majke Divne koja se godinama borila s teškom bolešću, Jelenu danima bodre njezini brojni prijatelji i kolege s estrade. 

ZADNJA OBJAVA Jučerašnju poruku Divna je posvetila Jeleni: Moja ljepotica

- Ovo je velika tuga i gubitak. Izdrži Jelena, možeš ti to. Moje iskreno saučešće - samo je jedan od mnogih komentara podrške Jeleninih pratitelja na Instagram profilu gdje se pjevačica prvi put javila nakon tragične smrti majke u 62. godini.

Foto: Instagram

Kako prenosi srpski Pink, izvor blizak obitelji otkrio je nove detalje  posljednjeg razgovora koji je Divna vodila s Karleušom, samo nekoliko trenutaka prije nego što je preminula.

- Jelena je taj dan bila raspoložena. Čula se s Divnom preko telefona, gdje su razgovarale o svakodnevnim stvarima koje su se događale u njihovom okruženju. Veselo i nasmijano prokomentirale su i Karleušin nastup koji je održala prethodne večeri. Zanimljivo je da je Divna bila pozitivna i vesela te se nikakav umor u njezinom glasu nije mogao primijetiti - otkrio je izvor za srpske medije.

TEŠKI TRENUCI ZA PJEVAČICU Karleušu tješe brojni prijatelji. Sprovod majke bit će u srijedu

- Razgovarale su nekoliko minuta, a onda je Jelena u žurbi, jer se vraćala s nastupa, prekinula razgovor, nakon čega se dogodilo to što se dogodilo. Niko nije slutio takvu tragediju. Eto što ti je život, s jedne strane slušalice majka nasmijano i veselo razgovara s tobom, a onda nakon nekoliko minuta premine u svom domu - dodao je izvor blizak pjevačici.

Foto: Instagram

Divna je više od 30 godina radila kao radijska voditeljica 'Radio Beograda', ali prije nekoliko godina povukla se iz novinarstva, ali ne i iz medija. Sudjelovala je u realityjima 'Farma', 'VIP Veliki Brat', 'Parovi' i 'Akademija debelih'. S 19 godina udala se za kriminalističkog inspektora Dragana Karleušu s kojim je dobila Jelenu. 

Srpski mediji navode kako je Divna u bolnicu prvi put primljena JOŠ prije tri godine, i to zbog velikih problema sA disanjem i plućima. Međutim, pozornost na zdravstvene probleme tek je obratila kad je počela iskašljavati krv. 

Pratite nas na našem Instagram profilu

Komentari (37)
  • Lijepa i mlada mama, Al nazalost bolest je bila jaca, sucut obitelji.

    5. 3. 2019,   12:08
  • O Bože dragi sad ćemo narefbih 10 dana citati o ovoj smrti. Mislim zeni pokoj duši i pocivala u miru Božjem. Ali tko je ona nama ??? Čime je ona htvate zadužila pa se o njoj piše??? Imamo mi naših hrabrih majki o kojima ne pišete. Nedavmo je umrla moja susjedna koja je imala 6 sinova i dvije kceri 2 sina poginila u ratu jedan na Prevlaci drugi zarobljen i nestao u Vukovaru.. nigdje nisam pročitala o smrti hrabre majke Marije.. Pretjerali ste svakodnevno nas bombadirati nebitnim likovima iz otadžbine.

    5. 3. 2019,   13:50
  • Bol i očaj... ko i tvoja muzika... I ove novine..

    5. 3. 2019,   12:44