Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Karleuša u zagrljaju plastičnog kirurga: Što ćeš sad operirati?

None Foto: Instagram 8

Jelena Karleuša 'pobjegla' je iz Srbije, ali ne u Kinu gdje joj živi još uvijek sadašnji suprug Duško Tošić, već u Tursku. Tamo se susrela, a potom i fotkala s plastičnim kirurgom Bülentom Cihantimurom...

Jelena Karleuša (40) pohvalila se na Instagramu fotografijom sa svjetski poznatim plastičnim kirurgom Bulentom Cihantimurom, poznatijim i kao Doctor B. Iako su svi očekivali kako će se iz Srbije zaputiti direktno kod svojeg (još uvijek) supruga Duška Tošića (35) u Kinu, 'cajka' se odlučila za posjet Istanbulu. Tamo je prošetala u Versaceu od glave do pete, a ruke je ukrasila skupocjenim Yves Saint Lauren prstenom.

Foto: Instagram

Doctor. B, kako piše na njegovoj stranici, specijalizira se za sljedeće zahvate: Liposukcija, operacija uha, pomlađivanje genitalija, operacije nosa, presađivanje kose te pomlađivanje nogu...

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Mood

Objavu dijeli JELENA KARLEUŠA (@karleusastar)

Obožavatelji su odmah krenuli nagađati koji je zahvat Karleuša otišla dogovoriti, te što je sve već 'popravljala' kod ovog doktora jer ga je u objavi nazvala svojim dobrim prijateljem.

Iz Srbije Jelena ne smije izbivati dugo, jer je kroz idućih mjesec dana čeka nekoliko ročišta s bivšim ljubavnikom Ognjenom Vranješom (29).

SUĐENO IM JE DA BUDU SAMI: Ovi horoskopski znakovi uopće nemaju sreće u ljubavi

Komentari (20)
  • Bolje da zagrli nekog neurokirurga aj bok

    20. 4. 2019,   12:35
  • Zanimljivo kako ti plastični kirurzi ništa na sebi ne korigiraju, pametni ljudi.

    20. 4. 2019,   14:04
  • ...cipele...možda još jedino one nemaju plastike...!!

    20. 4. 2019,   12:30