Obavijesti

Show

Komentari 38

Karleuša 'ukrala' Sevki haljinu: E nećeš samo ti mene kopirati

Karleuša 'ukrala' Sevki haljinu: E nećeš samo ti mene kopirati
8

Jeco, kad je iznosiš, molim te, pokloni mi haljinu. Ako treba, i Vranješa ću ubiti za tu haljinu, komentirala je obožavateljica, dok je druga rekla da je ona jeftina kopija Severine

VIDEO

Konkurentske pjevačice, čini se, baš imaju puno zajedničkih interesa. Od seks-skandala pa do kopiranja stylinga. Često se Jelena Karleuša (40) znala obrušiti na Severinu Kojić (46) da joj 'krade' outfite pa joj se ovoga puta odlučila malo osvetiti.

Srpska folk zvijezda objavila je na društvenoj mreži fotografiju na kojoj pozira u ružičastoj haljini dizajnerice Alessandre Rich, a upravo istu takvu nosila je Seve povodom proslave 2019. na Maldivima. Hrvatica je haljinu od 16.600 kuna iskombinirala na japanke.

Karleuša odlučila je da će ipak biti malo elegantnija od Splićanke. Haljinu s detaljem srca obukla je za izlazak s prijateljima u restoran. 

- Jeco, kad je iznosiš, molim te, pokloni mi haljinu. Ako treba, i Vranješa ću ubiti za tu haljinu - komentirala je obožavateljica, dok je druga rekla da je ona jeftina kopija Severine. 

- Jao, ajde bar ti kosa više nije tako očajna kakva je bila, ali i ta haljina na tebi izgleda jeftino. Severina je puno elegantnija - rekla je druga obožavateljica. Ormari Karleuše i Kojić procjenjuju se na nekoliko stotina tisuća eura. 

Pokretanje videa...

00:02

STRASTI NE MIRUJU NI 39 GODINA NAKON SMRTI: 'Za Lennonovu smrt i dalje krive ovu ženu'

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 38
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu