Obavijesti

Show

Komentari 26

Katarina iz ŽNV: 'Nikad mi nije bio problem skinuti se u badić'

Katarina iz ŽNV: 'Nikad mi nije bio problem skinuti se u badić'
5

Bivša natjecateljica showa ‘Život na vagi’ prije deset godina po cijele dane tulumarila je Jadranom, a ovo ljeto bitno joj je istražiti Austriju u koju se preselila nedavno

VIDEO

Nikad nisam imala problem skinuti se u kupaći kostim. Mislim da u nekim situacijama kao što je odlazak na plažu to nikome ne bi trebao biti problem, rekla nam je Katarina Rožanković (34). Bivša natjecateljica showa “Život na vagi” u kuću je ušla sa 137 kila, a tijekom emisije izgubila je više od 45 kilograma. Osim što nesmetano uživa u sunčanim danima, Katarina redovito trenira.

- Najčešće je to predvečer. Nisu to ubitačni treninzi, nego neki društveni sport na zraku koliko god je to moguće. Dobra ekipa i trening u jednom, di ćeš bolje - objašnjava Katarina koja ove godine neće imati uobičajeno ljeto na moru jer se nedavno preselila u Austriju pa tamo, kako kaže, voli dane provoditi u Alpama. 

- Uživam u planinarenju i istraživanju prirode - kaže. Iako će imati dva tjedna slobodnog, kaže da će odmor iskoristiti za sebe i da nema viziju idealnog ljetovanja.

- U svakom dijelu života dolazi nešto novo što daje smisao za idealni godišnji. Prije deset godina su to bili tulumi, a sad mi je u cilju da što više upoznam kraj u kojem ljetujem. Tulumi, ako dođu, dobro dođu, to se nikad ne odbija - izjavila je bivša natjecateljica. Mišljenja je da sunce budi u ljudima pozitivnu energiju i da su svi tad puno sretniji.

- Nisam neki obožavatelj klima-uređaja pa ih izbjegavam gdje god mogu - objašnjava. Dok je vrućina, Katarina organizam najviše voli rashladiti s puno vode.

- Popijem do osam litara dnevno. Nigdje ne idem bez boce vode pored sebe - istaknula je. Pridržava se zdrave prehrane, no bez jedne namirnice ne može zamisliti ljeto.

POGLEDAJTE VIDEO: 

Pokretanje videa...

01:19

- Lubenica mi je glavni prehrambeni artikl u ljetnim danima. Svima više odgovara laganija hrana po ljeti. Grill povrće, grill meso, riba, salate... Za mene bolje nema - smatra. Iako se “borila” s viškom kilograma, javne plaže nije izbjegavala.

- Volim biti okružena ljudima i ne smeta mi gužva. Javnu plažu uvijek stavljam ispred skrivene uvale. Važno mi je da nakon plivanja i izležavanja na suncu imam gdje sjesti i popiti kavu. Plaža bez kafića za mene nije plaža - rekla je. Posebno su joj draga ljetovanja iz djetinjstva, kad je bila član izviđačkog društva.

- Ljetovanja ću pamtiti do kraja života. Spavati pod šatorima uz more ili u planinama nikad se ne zaboravlja - zaključuje.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 26
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu