Obavijesti

Show

Komentari 63

Katarina o trudnoći: Malo sam grlila školjku, no to su te čari

Katarina o trudnoći: Malo sam grlila školjku, no to su te čari
7

Rautek i Boytronic u 'Glazbenom showu Dalibora Petka' promovirali su novu pjesmu 'Bivša'. Iako je Katarina u petom mjesecu trudnoće, trbuh joj se tek lagano nazire...

VIDEO

Osjećam se odlično, a odrezala sam šiške da ne moram čupati obrve, rekla je dobro raspložena pjevačica grupe ET, Katarina Rautek na Narodnom radiju. Ona i Boytronic u 'Glazbenom showu Dalibora Petka' promovirali su novu pjesmu 'Bivša'. Iako je Katarina u petom mjesecu trudnoće, trbuh joj se tek lagano nazire. Grupa zbog njezine trudnoće nije prestala s radom, ali sada rade samo u studiju.

- Kad sam mu rekla da sam trudna, pitao je, zar opet - opisala je reakciju Katarina, kad je svom šefu priopćila sretnu vijest. Boytronic priznaje da raditi s Katarinom nije nimalo različito sad kad je u 'blaženom stanju'. 

- U Celju smo odradili posljednju svirku i sad ne nastupamo sve do početka studenog - rekao je Boytronic i dodao da pjesmu 'Bivša' nije posvetio niti jednoj od bivših pjevačica njegove grupe. 

- Katarina je i službeno pjevačica ET-ja s najdužim nogama i najdužim stažom - rekao je, a Katarina je dobacila da je ona i 's najdužim jezikom'. 

Nova pjesma govori o ženi koja shvati da je vijeme da napusti lošu vezu.

- Pa mislim da to cijela javnost zna - Katarina je spremno odgovorila na pitanje je li ona imala takvih situacija u životu.

ET ima spremne još dvije nove pjesme, a izbacivat će ih u periodu dok će se Katarina pripremati za dolazak prinove. 

- Odlično podnosim trudnoću, ali ne mogu je uspoređivati s prošlom. Malo sam grlila školjku, no to su te čari - izjavila je, kazavši da bi joj sad baš pasala kombinacija kiselih krastavaca i sladoleda. 

- Ne planiram se udati. Amen. Nikad ne reci nikad, ali za sad sigurno ne - odgovorila je Rautek na pitanje slušatelja o mogućem braku.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 63
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu