Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Kate Hudson ima loš zadah, a Pattinson se nije često kupao...

None Foto: Instagram 12

Celebrityji uživaju u novcu kojim si mogu priuštiti što god požele, međutim, mnogi od njih ne iskoriste taj novac na osnovne potrepštine. Puni su love, a štete na higijeni - otkrili su njihovi kolege sa setova

Tko od slavnih zvijezda ima probleme s lošim zadahom, tko smrdi kao tvor, a tko odbija koristiti dezodorans?

Jason Segel

Zvijezda serije 'Kako sam upoznao vašu majku', Jason Segel (39), zahvalan je svojoj kolegici sa seta Alyson Hannigan (45) što mu je pomogla da prestane pušiti. 
Navodno se ona užasavala njegovog pušačkog zadaha te je imala velikih problema sa scenama ljubljenja. 

Ian West/Press Association/PIXSELL | Autor: Ian West/Press Association/PIXSELL Foto: Ian West/Press Association/PIXSELL

Robert Pattinson 

Prije nekoliko godina, Robert Pattinson (33) bio je miljenik svih pripadnica ženskog spola koje su barem jednog pogledale 'Sumrak sagu'. Međutim, i on ima svoju manu. 
Robert se ne pere baš često, što su navodno primijetili i kolege sa seta 'Sumraka' - nekada je čak zaboravio obući čistu odjeću.

Lionel Hahn/Press Association/PIXSELL | Autor: Lionel Hahn/Press Association/PIXSELL Foto: Lionel Hahn/Press Association/PIXSELL

Kate Hudson

Ova je glumica jedna od onih s lošim zadahom. Naime, navodno je glumac Dane Cook (47) bio užasnut na setu filma 'My Best Friend's Girl' gdje ju je morao poljubiti.

Brad Pitt and Jennifer Aniston allegedly broke up NE ŠTEDI NA BIVŠOJ Brad spiskao 522 milijuna kuna na kuću za Jennifer Aniston

Rekao je da joj je zadah imao miris luka te da je poljubac s njom bio definitivno najgori od svih snimljenih u njegovoj karijeri.

PA/Pixsell | Autor: PA/Pixsell Foto: PA/Pixsell

Julia Roberts

Julia Roberts (51) navodno je još jedna od zvijezda koja je na setu gutala bombone od mente.
Glumac Clive Owen (54), čini se, nije se baš najbolje proveo glumeći s njom na setu.

24th Annual Critics Choice Awards - Arrivals - Los Angeles | Autor: © OConnor/Press Association/PIXSELL Foto: © OConnor/Press Association/PIXSELL

Brad Pitt

Nemoguće je zamisliti da Brad Pitt (55) ima mana. Naime, njegova kolegica sa seta, Eli Roth (47), žalila se na glumčev smrad. Pitt se opravdavao tako što je rekao da kod kuće ima previše posla s djecom pa se ne stigne tuširati. 

Foto: Instagram/Promo Zac Efron

Ovaj je zgodan glumac poljubio mnoge usne u svojoj karijeri, međutim, nisu sva iskustva bila dobra.

TED BUNDY Zac Efron kao serijski ubojica: 'Teško je izaći iz uloge na setu'
Zac (31) je navodno prije snimanja jedne scene ljubljenja pojeo sendvič od tune te ga je kolegica kasnije prozvala zbog toga.

Foto: schreenshot 433 Instagram Jennifer Aniston 

I glumica Jennifer Aniston (50) jedna je od onih kojima su kolege ponudili bombone od mente. Naime, glumac Jason Bateman (50) jednom je čak zaustavio scenu ljubljenja kako bi svojoj kolegici ponudio bombon. 

UŽIVA U PRODUKCIJI Brad Pitt se povlači? Ostario sam, više volim biti iza kamere
Navodno se glumici u zadahu osjeti kava, što je čak rekao i glumac Alec Baldwin (61).

Johnny Depp 

Angelina Jolie (44) jednom je prilikom izjavila kako je tjerala Deppa (56) da jede bombone od mente i koristi vodicu za ispiranje ustiju prije snimanja određenih scena, jer mu je, kako kaže, zaista smrdjelo iz usta.

Johnny Depp attends Fantastic Beasts The Crimes of Grindelwald - UK Premiere. London, UK. 13/11/2018 | Autor: Ik Aldama/DPA/PIXSELL Foto: Ik Aldama/DPA/PIXSELL

POGLEDAJTE VIDEO:

 

NEUSPJEŠNE VEZE: Ovi horoskopski znakovi su najgori parovi

Komentari (26)
  • Kako ovaj Pitt dobro izgleda-cak i u 55toj,.. :)

    29. 7. 2019,   00:10
  • Kakve veze luk ima?Ja i moja se obadvoje napucamo luka pa smo neutralni i ne smeta ništa a tko kaže da se moramo tuširat tri puta na dan?

    29. 7. 2019,   01:20
  • Svi su oni samo ljudi!

    29. 7. 2019,   04:43