Obavijesti

Show

Komentari 12

Katherine kao Meghan: Hoće li joj ona biti dostojna zamjena?

Katherine kao Meghan: Hoće li joj ona biti dostojna zamjena?
8

Odlazak Meghan iz serije Suits je bio logičan s obzirom na to da je sada dio kraljevske obitelji, a kao pojačanje filmskoj ekipi dolazi jedna od najseksepilnijih glumica Hollywooda...

VIDEO

Katherine Heigl (39) će se pridružiti stalnoj glumačkoj postavi serije 'Suits', objavila je na svom Instagram profilu, a prenosi Independent. Bivša zvijezda Uvoda u anatomiju dolazi kao pojačanje nakon što je Meghan Markle (36) postala vojvotkinja od Sussexa i oprostila se od glumačkog svijeta. Osim Meghan, seriju je napustio i glumac Patrick J Adams (35) koji je glumio odvjetnika 'Mikea'.

 

Objavu dijeli suits_usa (@suits_usa)

Nova odvjetnica je odvažna i drska

Katherine će u novoj sezoni serije glumiti drsku odvjetnicu Samanthu Wheeler.

- Ona se nikad ne ispričava ako to iskreno ne misli. Nju nitko ne može ignorirati. Ona je snažna žena i ona zna koliko vrijedi. Ima srce i dušu i dat će vam oboje ako zaslužite - napisala je Katherine.

Katherine Heigl se proslavila ulogom dr. Isabel Izzie Stevens u seriji Uvod u anatomiju za koju je dobila i nagradu Emmy. Nakon toga je glumila u brojnim komedijama poput 'Zalomilo se', 'Gola istina', 'Zauvijek djeveruša, nikad nevjesta'... Godinama su je časopisi svrstavali u sam vrh najseksepilnijih glumica Hollywooda.

Profimedia

Meghan i Patrick su se oprostili od serije

Meghan Markle, koja se udala u svibnju za princa Harryja, se pojavila u finalnoj epizodi serije Suits u travnju. Glumica je asistenticu u odvjetničkom uredu Rachel Zane koja je bila u vezi s odvjetnikom Mikeom Rossom. Rachel i Mike se u zadnjoj sezoni i vjenčaju, na radost brojnih obožavatelja.

Odlazak Meghan iz serije je bio logičan s obzirom na to da je sada dio kraljevske obitelji, ali mnogi su se rastužili kad su čuli da i 'Mike' odlazi iz serije. Patrick je pojasnio da je odlučio napraviti pauzu od užurbanog života i da se želi posvetiti privatnom životu.

Uživali su u posljednjim epizodama

- Nakon sedam sezona i osam godina rada daleko od kuće, i daleko od moje supruge, osjetio sam preveliki pritisak. Razmišljao sam o odlasku još u šestoj sezoni. Nisam znao kako će se razvijati moj lik nakon što je završio u zatvoru. Na kraju sam zadovoljan kako je ispala sedma sezona - rekao je Patrick za magazin Hollywood Reporter.

- Meghan ima sad taj cijeli novi ludi život koji tek počinje. Ja i Meghan smo bili najbliži na setu jer smo bili najmlađi. Imali smo najmanje iskustva. Skupa smo odrasli na setu. Znali smo da je došao kraj, ali nismo pričali o tome. Nekako je sve došlo prirodno. Zbog toga smo najviše uživali u posljednjim epizodama. Znali smo da su nam to zadnji dani zajedno. Posljednje scene su zaista bile emotivne. Toliko smo uživali i smijali se. Čak i kad smo imali loše dane i kad smo bili frustrirani, na kraju dana bi se smijali - ispričao je Patrick.

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 12
VIDEO

Lasagnu je na Doru nagovorio prijatelj, a njegov najmlađi član benda vratio se u školske klupe
JEDINSTVENI I SLOŽNI

Lasagnu je na Doru nagovorio prijatelj, a njegov najmlađi član benda vratio se u školske klupe

Marko Purišić, poznatiji kao Baby Lasagna, vrijedno radi na novom albumu, koji stiže na jesen. Za njegov uspjeh zaslužan je cijeli tim

Sitno odbrojava do useljenja! Evo kako izgleda kupaonica u luksuznoj vili Nikoline Pišek
NESVAKIDAŠNJI INTERIJER

Sitno odbrojava do useljenja! Evo kako izgleda kupaonica u luksuznoj vili Nikoline Pišek

Luksuznu vilu je Nikolina Pišek kupila s pokojnim suprugom Vidojem Ristovićem. Vrijedna je 1.7 milijuna eura, ima 420 kvadrata i okućnicu od 1460 kvadrata.
Družba Baby Lasagne: 'Samo sam jedan dan imao da smislim Markov nastup na Eurosongu...'
PRIMILI SVEČANA PRIZNANJA

Družba Baby Lasagne: 'Samo sam jedan dan imao da smislim Markov nastup na Eurosongu...'

Na svečanoj promociji sveučilišta VERN', koje pohađa i Marko Purišić, nagrade su dobili Markovi prijatelji i suradnici Krešimir Šustić, Tonka Donjerković, Luka Grgić i Tomislav Krajcer koji su mu pomogli u kreiranju savršenog nastupa