Obavijesti

Show

Komentari 109

Katica Dizalica dignula žiri na noge: Je li ovo neka zezancija?

Katica Dizalica dignula žiri na noge: Je li ovo neka zezancija?
12

Ove sezone žiri neće više mentorirati kandidate kroz svoje timove, već će natjecatelji nakon svog nastupa birati člana žirija s kojim bi u idućem krugu željeli pjevati duet

VIDEO

Krenula je nova sezona televizijskog showa 'Zvijezde - ljetni hit', a ni ovaj put žiri koji se sastoji od Tončija Huljića (57), Petra Graše (43), Nine Badrić (46), Branka Đurića Đure (56) i Andree Andrassy (33) nema laki zadatak. 

Ove sezone žiri neće više mentorirati kandidate kroz svoje timove, već će natjecatelji nakon svog nastupa birati člana žirija s kojim bi u idućem krugu željeli pjevati duet, a žiri će odlučiti hoće li to uistinu biti tako. Duet je ove sezone moguće pjevati i s Andreom Andrassy, koja je i ovog puta u ulozi 'glasa naroda'.

Prva natjecateljica je Tara Bičević (22) iz Malog Lošinja, a žiriju se odlučila predstaviti Mineinom pjesmom 'Rano'. Za svoju izvedbu zaradila je pet stolica, a žiri je posebno pohvalio njezin stajling i izbor pjesme.

- Još ćeš morati napredovati i još se malo opustiti - savjetovao joj je Tonči, a Tara je upravo njega odabrala za željenog partnera u duetu u sljedećem krugu.

Sljedeći je na pozornicu izašao Zagrepčanin Lucijan Janko Krnić (23) otpjevavši pjesmu Milkyja Chancea 'Stolen Dance'. '

- Sve si izveo točno i precizno, vrlo interesantna boja vokala' - pohvalio ga je Tonči, dok je Đuro dodao da mu se ipak čini malo previše samouvjerenim. Nina je pak priznala da ju je potpuno izuo iz cipela.

- Ne samo što si zgodan i super pjevaš, imaš osmijeh od milijun dolara. 'Mislim da si baš ti ono što tražimo ovdje! Ja te vidim kao pobjednika!'' - rekla je Nina. Lucian je također zaradio svih pet podignutih stolaca. Takve sreće nije imao 27-godišnji Ivan Ćućić koji je za duet Massima i Nene Belana 'Zar više nema nas',  zaradio samo tri podignuta stolca. 

- Odabrao si potpuno pogrešnu pjesmu - priznala mu je Nina, dok je Grašo istaknuo da Ivanu više vidi u klapi nego kao solo pjevača. 

Jedna od najmlađih natjecateljica ove sezone je Dubrovkinja Karla Gabrieri (16) koja se odlučila predstaviti megahitom grupe The Cranberries 'Zombie'. Zaradila je četiri stolca, a dolje je ostao jedino Đuro. Njezinom izvedbom najviše je bio oduševljen Petar Grašo koji ju je zamolio da ponovno otpjeva refren, nakon čega je i Đuro priznao da je pogriješio što nije podigao stolac.

Žiri je posebno oduševila 16-godišnja Lina Pejovska iz Skopja koja se predstavila se eurovizijskim hitom 'My Number One' Elene Paparizou. 

- Ti si savršena! Ja ne znam što si ti! Ti si vrh! Ja sam te gledala otvorenih usta, prekrasna si, krećeš se na pozornici… Savršena si!' -  oduševljena je bila Andrea.  Lina je ipak priznala da bi duet najradije otpjevala s Grašom. Grašo je također bio odabir Dine Leško (20) iz Krapine. Otpjevala je veliki hit  Zaz 'Je veux' i dobila četiri stolca.

- Nije me impresioniralo - kazao je Đuro

- Bila si super i baš si utjelovila tu energiju. Ja inače ne volim Zaz i ne volim ovu pjesmu, ide mi na živce - dodala je Andrea. '

- Moja tiha patnja je inače Petar Grašo, ali ako je potrebno odabrati Đuru za duet da ga pozovem gore, onda biram njega - rekla je Dina. 

Osma po redu na scenu je stupila 20-godišnja Filomena Puljiz iz Solina. Izvedbom velikog hita 90-ih 'Ne traži ljubav' grupe E.T. rasplesala je cijeli studio i podignula sve članove žirija.

- Najveći je problem prevelika želja i ambicija. Samo 'skulirati' i sve će biti na svome mjestu - komentirao je Tonči Filomeninu samouvjerenost, a ona je upravo poželjela njega za duet.

Posljednja je na scenu stupila Kate Barada (46), jedina žena u Hrvatskoj koja radi na građevinskoj dizalici. Upravo je zato i dobila nadimak Katica Dizalica, a istoimenom se pjesmom, koju je posebno za nju napisao Siniša Vuco, i predstavila žiriju.

 Njihovi stolci dizali su se i spuštali, no na kraju su gore ostali Nina, Tonči i Petar. 

- Jel ovo neka zezancija?- pitala se Nina, a kasnije je zaključila kako Katica definitivno ima ljetni hit, dok je Andrea priznala da joj refren Katičine pjesme neće tako lako izaći iz glave.

'Katica Dizalica': Ponosno ću pjevati pjesmu o svojem zanatu
'Katica Dizalica': Ponosno ću pjevati pjesmu o svojem zanatu

- Moja prva ljubav je bila dizalica i svaki dan imam priznanje za to. A moja druga ljubav je stvorila ovaj hit - rekla je Kata koja je za svoj duet odabrala Grašu. 

 

 

NEPREPOZNATLJIVA HUREM: Nekad prekrasna glumica danas izgleda kao plastična lutka 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 109
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu