Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Katy Perry popije do 26 tableta dnevno i putuje s medvjedićem

None Foto: Reuters/Pixsell 3

Zube četka barem šest puta dnevno i njeni prijatelji smatraju da skuplja nepotrebno 'smeće' jer ništa ne može baciti. Kaže da ima opsesivno kompulzivni poremećaj

Charlie Sheen (48) vjeruje da postoji Nessie, čudovište iz jezera Loch Ness, Robbie Williams (39) potrošio je tisuće dolara na istraživanje NLO-a, isto kao i Rihanna (25)... poanta je da svaka zvijezda ima ono 'nešto' po čemu misli da se razlikuje od 'običnih' ljudi.

I Katy Perry (28) želi biti drugačija. Pjevačica vjeruje u vanzemaljce i već je kupila kartu za turistički let u svemir. Katy kaže da ima i opsesivno kompulzivni poremećaj. Zube četka barem šest puta dnevno i njeni prijatelji smatraju da skuplja nepotrebno 'smeće' jer ništa ne može baciti.

Također, 'ni pod razno' ne putuje bez svog plišanog medvjedića i dnevno popije ukupno 26 raznih tableta; što vitamina, što nadomjestaka prehrani.

- Ne mislim da pretjerujem. Skupljam korisne stvari, imam kartu za svemir i volim svog medvjedića. Sve mi je to najnormalnije - kaže Katy. 

Katy Perry: Nakon rastave sam bila potpuno sje...., boljelo me

Komentari (18)
  • U normalnom svijetu zvala bi se tabletomanka

    24. 10. 2013,   11:34
  • ....."pala sa marsa"...a kupila kartu za nazad....??????????????

    24. 10. 2013,   11:30
  • Razni vitamini i prehrambeni dodaci u obliku 'tableta' pogrešno je nazvati tablete a time i tabletomanija.

    24. 10. 2013,   13:50