Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Katy Perry rangirala ljubavnike prema njihovoj izvedbi u seksu

None Foto: Instagram

'SVI SU ODLIČNI' Pjevačica, koja je bila u vezi s DJ-em Diplom, glazbenikom Johnom Mayerom i glumcem Orlandom Bloomom progovorila je o tome kakav je koji od njih u krevetu

Iako iza sebe ima i dvogodišnji brak s Russellom Brandom (42), bivšeg supruga nije spominjala dok je ocjenjivala bivše ljubavnike. Ipak, Katy Perry (32) o drugim dečkima bez srama je progovorila tijekom razgovora s Jamesom Cordenom.

 

POGLEDAJTE VIDEO:

 

2017 Billboard Music Awards – Arrivals | Autor: STEVE MARCUS/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL Foto: STEVE MARCUS/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL

Pjevačica je 2014. bila u kratkoj vezi s DJ-em Diplom (38) i njemu je dala 'brončanu medalju', dok je rangirala bivše ljubavnike po njihovom umijeću u krevetu.

Foto: Van Tine Dennis/Press Association/PIXSELL

'Srebro' je dodijelila Orlandu Bloomu (40), s kojim je prekinula u ožujku i on joj je bio posljednji dečko za kojeg javnost zna.

PA/Pixsell | Autor: PA/Pixsell Foto: PA/Pixsell

Kao najboljeg ljubavnika izdvojila je glazbenika Johna Mayera (39), s kojim je u vezi, s prekidima, bila oko tri godine. Ipak, nakon što ih je rangirala, Perry je rekla kako su ipak svi oni odlični u krevetu.

- Svi su nevjerojatni ljubavnici i sad bih se sa svima njima seksala čim završi ovaj intervju - našalila se na kraju.

Komentari (51)
  • Sramotno je da zena u javnost ide sa ovakvin stvarima. Ovakve stvari su intimne. Ovo je sramota. Ova katy perry se strasno srozala.

    12. 6. 2017,   15:32
  • Odvratna stvar za ici u javnost, neki ljudi stvarno nemaju mozak

    12. 6. 2017,   15:36
  • A da je neki frajer izaso sa takvom listom odmah bi skocile sve feministicke grupe

    12. 6. 2017,   16:09