Obavijesti

Show

Komentari 66

Keanu Reeves otkrio djevojku prvi put u 35 godina karijere...

Keanu Reeves otkrio djevojku prvi put u 35 godina karijere...
10

Keanu se svidjelo to kako Alexandra Grant komunicira s piscima da bi onda pronašla temelj za slikanje i video. Točnije, privukao ga je način na koji je s lakoćom upoznavala umjetnikovu dušu

VIDEO

Filmski glumac Keanu Reeves (55) nije imao ozbiljnu vezu već desetljećima i nije pokazivao da ga neka žena privlači toliko da s njom prošeće crvenim tepihom u 35 godina karijere. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Cyberpunk 2077 00:31

To se ovog vikenda promijenilo jer je poznati glumac došao sa svojom djevojkom držeći je za ruke. Radi se o poslovnoj suradnici Alexandri Grant (46), a pojavili su se u Muzeju moderne umjetnosti u Los Angelesu. Da nemaju ništa skrivati dokazali su i veselo pozirajući fotoreporterima neodvajajući se jedno od drugog.

2019 LACMA Art + Film Gala

Keanu je izgledao ponosno što je s njim osoba koja je 'zarobila' njegovo srce. Glumac je za ovu prigodu izabrao crno odijelo, prsluk, košulju i kravatu, a da ne bi sve bilo monotono, obuo je smeđe 'radničke' čizme. Njegova partnerica bila je u elegantnoj tamnoplavoj haljini.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#shadows signing event in Paris, November 2017 . Precious experience for the audience #Alexandragrant #keanureeves

A post shared by Alexandra Grant Artist Fanpage (@alexandragrantartist_fanpage) on

Par je skupa surađivao na Reevesovim knjigama 'Oda sreći' iz 2011. i 'Sjena' koju je objavio 2015. godine. Umjetnica Alexandra mu je pomogla s vizualima knjige, a on je pisao poeziju.

Unatoč boli vidi ljepotu: Citati Keanua Reevesa za bolji život
Unatoč boli vidi ljepotu: Citati Keanua Reevesa za bolji život

Keanu se svidjelo to kako Grant komunicira s piscima da bi onda pronašla temelj za slikanje i video. Točnije, privukao ga je način na koji je s lakoćom upoznavala umjetnikovu dušu. 

Već se nekoliko tjedana šuška kako je odnos između Keana i Alexandre postao ozbiljan. Izgledali su sretno i sredinom listopada kad su se držali ruku pod ruku napuštajući sushi restoran u Los Angelesu, a o bliskosti su počele špekulacije i jer je Grant naslonila glavu na njegovo rame. Ovo je svakako začudilo njegove brojne fanove jer zvijezda krije svoj privatni život. 

POGLEDAJTE SERIJAL 'ZENZACIJA':

Pokretanje videa...

16:11

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 66
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu