Obavijesti

Show

Komentari 0

Keanu Reeves opet će preuzeti ulogu napušenog rokera Billa

Keanu Reeves opet će preuzeti ulogu napušenog rokera Billa
5

S vremenom su se još jednom pojavile ideje o snimanju trećeg filma o dvojici 'napljuganih tipova' iz Kalifornije, pa se čak i sam Keanu Reeves oglasio o tom projektu

VIDEO

Komedija koja je danas legendarnom Keanuu Reevesu otvorila vrata prema 'boljim', odnosno ozbiljnijim filmovima bila je komedija 'Bill i Ted u fantastičnoj avanturi'. Osim što je film dao glumcu toliko potrebnu pomoć u napredovanju, stekao je i kultni status. Snimljen je i ne baš uspješan nastavak, a pričalo se i o trećem filmu. No s vremenom je Keanu krenuo spašavati ljude u autobusu, ljude u virtualnoj stvarnosti te je postao opaki ubojica i sve vezano za naredni film o dvojici glupsona je zamrlo.

S vremenom su se opet pojavile ideje o snimanju trećeg filma o 'napljuganim tipovima', pa se čak i sam Reeves oglasio o tome.

Pokušavamo napisati priču kako spada. Radimo s jednim studijom, tako da imamo i malo podrške. Kao, ako materijal prođe, onda ćemo pokušati snimiti film. Ali u stvari još uvijek pokušavamo napraviti priču kako spada. - izjavio je Reeves.

Doduše, Reeves je to izjavio prije gotovo dvije godine, a cijelo to vrijeme do danas nije bilo nikakvih vijesti o projektu. Iako bi se moglo reći da je sve zamrlo po drugi put, scenaristi originalnog filma, Ed Solomon i Chris Matheson, se ne bi složili s tom tvrdnjom.

- Već deset godina svi radimo na ovome: Alex Winter ('Ted', op.a.), Keanu Reeves, Chris Matheson, ja. Imamo i redatelja, Deana Parisota, koji je snimio 'Galaktičku pustolovinu', a Steven Soderbergh je jedan od producenata. Imamo odličan tim - rekao je Solomon.

Scenaristički dvojac se kasnije nadovezao na gornje izjave.

- Ne pokušavamo samo napraviti film kako bismo zgrnuli novac. Mi volimo te likove, bili su s nama cijeli naš život. Želimo ih ponovno vidjeti na velikim ekranima kao sredovječne ljude. Mislimo kako bi to bilo zabavno i simpatično - konstatirali su Solomon i Matheson.

Jedna od stvari koje plaše scenariste svakako je i sve veća volja studija da 'rebootaju' svaki malo poznatiji uradak iz 80-ih i 90-ih godina. Kada bi se tako snimio ovaj film, u glavnim bi ulogama imao mlade glumce umjesto Reevesa i Wintera te bi značajno izgubio na šarmu, kao i povezanosti s prethodnim generacijama.

Kako će ova priča završiti i dolazi li treći film, vidjet će se u dogledno vrijeme.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Lord of the Ringos? Jackson će režirati film o Beatlesima
NOVA SURADNJA

Lord of the Ringos? Jackson će režirati film o Beatlesima

Taj će oskarovac oživjeti napeto snimanje posljednjeg albuma slavnog britanskog banda 'Let It Be', koristeći se sa 55 sati dosad nepoznatih videosnimki kultnog benda iz 1969. godine

Hathaway otkrila: Snima se 3. dio filma 'Princezini dnevnici'
FANOVI ODUŠEVLJENI

Hathaway otkrila: Snima se 3. dio filma 'Princezini dnevnici'

Brojni obožavatelji godinama su se pitali zbog čega su snimljena samo dva nastavka, a američka glumica ovih je dana otkrila vijest koja je oduševila brojne fanove filma
Kultni 'Simpsoni' se ukidaju? Ne donose nikakav prihod Foxu
NAKON 30 GODINA

Kultni 'Simpsoni' se ukidaju? Ne donose nikakav prihod Foxu

Zbog spajanja TV mreže Fox s Disneyjem, ugovori o licenciranju bit će drugačiji. Fox ne zna hoće im se isplatiti održati Simpsone na životu, budući da godinama ne ostvaruju prihode