Obavijesti

Show

Komentari 38

Keanu Reeves u manekenskim vodama: 'Kako si samo zgodan'

Keanu Reeves u manekenskim vodama: 'Kako si samo zgodan'
9

Fotografije s glumcem Keanu Reevesom su na Instagramu skupile više od stotinu tisuća lajkova. Glumac trenutno ima kosu u dužini brade, u skladu s novom ulogom u nadolazećem filmu 'John Wick 3'

VIDEO

Glumac Keanu Reeves (54) postao je novo zaštitno lice francuske modne kuće Yves Saint Laurent. Kreativni direktor Anthony Vaccarello proteklih je dana objavio da će Reeves postati model njihove kampanje za jesen.

Na modnom projektu radio je fotograf David Sims (52), a fanovi su pohvalili Vaccarella za izbor Keanua. Fotografije su na Instagramu skupile više od stotinu tisuća lajkova. Glumac trenutno ima kosu u dužini brade, u skladu s novom ulogom u nadolazećem filmu 'John Wick 3'.

Holivudska zvijezda dobila je brojne komplimente na račun izgleda od svojih obožavatelja. 

- Ma kako si samo zgodan. Što si stariji to si sve više seksi - poručila mu je obožavateljica. 

Podsjetimo i ne veliko srce slavnog glumca koji je godinama u tajnosti donirao novac bolnicama. Reeves neko vrijeme ima i humanitarnu zakladu, a saznalo se da je posljednjih godina milijune donirao dječjim bolnicama. 

Pixsell

- Točno je, postoji humanitarna zaklada, ali ne želim da se moje ime povezuje s njom nego da ona pomogne onima kojima treba - svojedobno je u intervjuu priznao skromni Reeves. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

00:14

Zvijezda filmova Brzina, Matrix i John Wick svojom zakladom financira razna medicinska istraživanja i bolnice. Često se na ovakve poteze poznatih gleda i kao na svojevrsnu reklamu, kojom se u javnosti prezentiraju kao dobročinitelji, ali glumac se pomaganjem nikad nije želio hvaliti. 

Keanu Reeves dobit će istinu, cijelu istinu i ništa osim istine
Keanu Reeves dobit će istinu, cijelu istinu i ništa osim istine

Glumčevoj sestri Kim još 90-ih je dijagnosticirana leukemija, koja je s vremenom dovedena u stanje remisije, a sigurno je i to iskustvo dodatno senzibiliziralo glumca i potaknulo ga na dobrotvoran rad. Iako glumac i dalje nije u braku, kruže priče kako se viđa s Halle Barry (52) s kojom trenutno snima treći nastavak filma 'John Wick'. 

Keanu se još 1999. suočio s velikom tragedijom kada mu je djevojka Jennifer Syme rodila mrtvo dijete, kći Avu Archer Syme-Reeves. Dvije godine nakon nakon toga Jennifer je poginula u prometnoj nesreći. Od tada je imao nekoliko kraćih veza i nikada se nije ostvario u ulozi oca. Život ga nije mazio, ali je skupio snage i preživio sve teške životne udarce koji su ga pogodili.

Također, Keanu u Hollywoodu slovi za jednu od ljubaznijih i skromnijih filmskih zvijezda. Unatoč bogatstvu, Keanu ne živi u vili, ne nosi skupe krpice, vozi se podzemnom željeznicom i, kako kaže, uživa u tome. Čak zna i popiti pivo s beskućnicima na cesti kojima često i pomaže. 

Cast member Keanu Reeves attends a promotional event of movie "John Wick: Chapter 2" in Tokyo

NEPREPOZNATLJIVA HUREM: Nekad prekrasna glumica danas izgleda kao plastična lutka

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 38
VIDEO

VIDEO Pogledajte kako izgleda dvorac Dragane Mirković: 'Našli smo papin medaljon i oružje'
EKSKLUZIVNO IZ DVORCA EBENFURTH

VIDEO Pogledajte kako izgleda dvorac Dragane Mirković: 'Našli smo papin medaljon i oružje'

U dvorcu od 12.000 m2 za stalno radi četvero ljudi, koji uglavnom tamo i žive, no trenutačno ih je više zaposleno zbog radova oko biblioteke. Kapelica je pjevačici najdraža prostorija

Haris Džinović: 'I službeno sam razveden! Melina je nikakva žena, zanimaju je samo pare...'
BIO NA SUDU

Haris Džinović: 'I službeno sam razveden! Melina je nikakva žena, zanimaju je samo pare...'

Haris je u istoj košulji koju je odabrao za brakorazvodno ročište, nastupio u zagrebačkom Mintu ranije ovaj mjesec. Nakon što je izašao sa suda, medijima je rekao kako je službeno razveden
Sjećate se nje? Vodila je emisiju na Novoj TV prije 15 godina, sad se vratila. I izgleda - drukčije...
ATRAKTIVNA CRNKA

Sjećate se nje? Vodila je emisiju na Novoj TV prije 15 godina, sad se vratila. I izgleda - drukčije...

Žana Štrbac Kukolj bila je omiljeno lice emisije 'Nova lova', a sudjelovala je i u reality showu 'Farma'