Obavijesti

Show

Komentari 130

Grubnić na rubu suza: Spasio ga je žiri, a kući poslao Veljaču

Grubnić na rubu suza: Spasio ga je žiri, a kući poslao Veljaču
15

Komičar Ivan Šarić i njegova mentorica otplesali su valcer i oduševili publiku, a posebno je ponosna bila njegova zaručnica Korana Gvozdić...

VIDEO

U drugoj epizodi showa 'Ples sa zvijezdama' jedanaest će parova još jednom odmjeriti snage i svojim plesnim koracima krenuti po nove bodove.

POGLEDAJTE VIDEO:

Plesače će ocjenjivati stručni žiri koji se sastoji od baletnog plesača, pedagoga i koreografa Dinka Bogdanića (69), primabalerine i baletne pedagoginje Almire Osmanović (60), profesionalnog plesača i trenera hrvatske plesne reprezentacije Nicolasa Quesnoita te profesionalne plesačice Tamare Despot.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Nova TV

Led su u drugoj emisiji 'probili' Damir Kedžo (31) i Helena Janjušević, a plesni par ovog je puta zaplesao sambu.

- Damire, gledao sam te cijelo vrijeme. Osjetio sam duh sambe i jako je dobro, još jednom si pokazao da imaš ritma u sebi - pohvalio ih je Nicolas, a njim se složio i ostatak žirija.

- Vidljiva je tvoja transformacija, krećeš se u svim ravninama i ono što je najvažnije, ti u tome uživaš, što je genijalno. Svaka vam čast - komentirala je Kedžinu izvedbu Tamara Despot. Za izvedbu su dobili 28 bodova, jedan bod više nego u prethodnoj epizodi.

Nova TV

Sljedeći par koji se popeo na plesni podij bili su Marko Grubnić i Ela Vuković. Oni su pred publikom i stručnim žirijem izveli quickstep.

- Ja sam sigurna da ćete proći dalje, mislim da te trema malo pomela, ali nadam se idućim nastupima - rekla je Marku Tamara, a on je priznao da je ples odradio onako kako je najbolje znao. Žiri nije bio baš previše oduševljen njihovom izvedbom, a za izvedbu im je dao tek 25 bodova.

Nova TV

Viktorija Đonlić Rađa (41) i njezin mentor Marko Mrkić izveli su jive, a žiri je za njih imao samo riječi pohvale.

- Ja bih ti preporučila da se malo opustiš, ali jako si talentirana. Meni je ovo bilo genijalno - komentirala je Tamara Despot Viktorijinu plesnu izvedbu, a ostatak žirija složio se s pohvalama. Njihov fantastični jive nagradili su sa 32 boda.

Sljedeći su nastupili komičar Ivan Šarić (32) i njegova mentorica Paula Jeričević, a pred žirijem su izveli valcer. Na pjesmu 'Vjeruj u ljubav' otplesali su klasični engleski valcer, a svojom izvedbom izazvali su ovacije publike, a Šarića je bodrila i njegova partnerica Korana Gvozdić.

Nova TV

- To je zaista bilo fantastično. Ivane, zaista si me oduševio. Ispunjavao si prostor, bio si pravi kavalir, bravo. Jedino za sljedeći put neka bude malo više fokusa kod okreta - rekla je Amira, a oduševljen je bio i Nicolas.

- Daj pet, Ivane. Ja sam oduševljen i jako zadovoljan tvojom izvedbom. Bilo je odlično - pohvalio ga je Nicolas. Žiri je za graciozni engleski valcer Ivanu i Pauli dao 31 bod.

Idući su na plesni podij stigli pobjednici prošle emisije, Josipa Pavičić Berardini (39) i njezin mentor Damir Horvatinčić. Pred žirijem i publikom otplesali su sambu na pjesmu 'Mad love'.

- Opet ste jako lijepo otplesali, rado bih bio sljedeći kojeg biste začarali. Vi ste plesali, bilo je mnogo prepoznatljivih elemenata prepoznatljivih za sambu. Sve je bilo po pravilima - rekao je oduševljeni Nicolas i pohvalio njihovu izvedbu.

Nova TV

- Sveukupno mi je malo nedostajao onaj klasični 'kick' nogama, ali malo više oslobodite svoje tijelo, pogotovo gornji dio tijela koji je u sambi vrlo važan. Hvala vam - komentirao je Dinko njihovu sambu. Svoje zamjerke potvrdili su i ocjenama, pa su tako pobjednici prošle epizode dobili 27 bodova.

Sljedeći su nastupili blogerica Sonja Kovač (34) i njezin mentor Gordan Vogleš, a ples koji su ovog puta izveli bio je cha-cha-cha.

Nova TV

- Iz bečke spavaće sobe u jedan vrući cha-cha-cha iz Kube. Ovako mi vas je draže vidjeti, ta kemija između vas ide dalje i nadam se da ćete tako i dalje nastaviti - pohvalio je njihovu strastvenu izvedbu Dinko, a s njim se složio i Nicolas.

- Sonja, odlična si plesačica - kratko je komentirao. Pohvale je žiri potvrdio i odličnim ocjenama pa je tako plesni par sveukupno dobio 28 bodova. 'Nije loše, penjemo se. To nam je najbitnije', komentirala je Sonja konačne ocjene stručnog žirija.

Nakon vrućeg striptiza na sceni koji je oduševio publiku, a nešto malo manje stručni žiri, voditelj Damir Garić (38) i njegova mentorica Valentina Walme, u drugoj epizodi showa na red je došao tango.

Nova TV

- Bio si puno bolji nego u prvoj emisiji, svaka ti čast - pohvalila je Damirovu tehniku Tamara Despot. Isto mišljenje imala je i Almira:

- Mislim da si možda malo krut i da to treba osloboditi, ali si dobro prizemljen za tango. Tako da... Bravo - komentirala je primabalerina tango televizijskog voditelja, dok ga je Dinko usporedio s likom Indiana Jonesa.

Za svoj senzualni tango Garić i Valentina dobili su 30 bodova, mnogo bolje ocjene nego prošli put.

Osmi par koji je nastupio bio je glumac Slavko Sobin (34) i višestruka državna plesna prvakinja Gabrijela Pilić, a nakon rumbe od prošlog puta, u drugoj epizodi showa izveli su jive. Njihova plesna koreografija oduševila je publiku, a plesali su na taktove 'Ne spavaj mala moja'.

Nova TV

- Zbilja ste razvalili, i nas kao gledatelje, i ostalu publiku. Bilo je jako dinamično i muzikalno, ja bih još pinkicu luđe. Ali sve skupa, bilo je odlično - pohvalila je njihovu izvedbu Almira.

- Bit ću najkraći od svih. Oduševili ste me, bilo je savršeno- rekao im je kratko Dinko. Slavka je iz publike bodrila i majka za koju je glumac potvrdio da je sigurno zadovoljna njegovih posljednjim nastupom. Žiri im je za dinamičnu izvedbu jivea dao 33 boda.

Glumica i pjevačica Nives Celzijus sa svojim je plesnim mentorom Mateom Cvenićem otplesala rumbu.

- Show kao show je odličan, ali ti si savršeni materijal za rumbu. Senzualna si, tu si na svom terenu, ali bih volio da te više vidim na tvojim nogama. Tako bih mogao vidjeti tehniku rumbe, a vi ste više bili u nekim akrobacijama - komentirao je Nicolas.

Nova TV

- Lijepa energija, emocije, ali nedostajalo mi je malo plesa. I to je to - nadovezao se na njega Dinko. S obzirom na to što žiri nije imao previše pozitivnih komentara za njihovu izvedbu, par je na kraju za svoju rumbu dobio samo 20 bodova.

Glumica Ana Vučak Veljača (32) i njezin mentor Mario Ožbolt izveli su cha-cha-cha, a cipelice su rasplesali uz pjesmu Jelene Rozge. Izvedbom su bili vrlo zadovoljni, a s njima se složio i stručni žiri. Ipak, imali su i neke primjedbe.

Nova TV

- Vidi se da ste dali sve od sebe. Mladi ste i trebate još naučiti slušati ritam cha-cha-cha, malo ste žurili. Sveukupno, show je bio izvrstan - rekao je Dinko, a kritike je imala i Tamara.

- Malo ste mi još uvijek nespretni, sve ostalo je u redu - komentirala je Despot. 'Ovo večeras nije bio cha-cha-cha, nego cajkača', našalio se s mladim parom Nicolas. Žiri im je za izvedbu na kraju dao sveukupno 24 boda.

Posljednji par koji je nastupio u drugoj epizodi showa bili su glumica Ecija Ojdanić (44) i Marko Šapina. Njihovim quickstepom žiri nije bio prezadovoljan, a ovog puta izveli su hip hop.

- Vidi se da si bila opuštenija, ovaj slobodni stil ti genijalno leži. Ti večeras izgledaš fenomenalno - pohvalila je Tamara Ecijinu izvedbu, a s njom su se složili i ostali.

Nova TV

- Jedina kritika je ta da bi možda trebala uključiti malo više ovog gornjeg dijela tijela, tvoja kćer će znati o čemu govorim. Ostalo je sve bilo dobro, mnogo bolje nego prvi nastup - ukratko je iskomentirala Almira.

Za svoju hip hop izvedbu Ecija i njezin plesni partner dobili su 25 bodova.

U samoj završnici showa, najlošiji parovi bili su Marko Grubnić i Ela Vuković te Ana Vučak Veljača i Mario Ožbolt. Modni stilist bio je na rubu suza te je kratko prokomentirao: 'Nije ni čudo s obzirom u kakvoj državi živimo'.

Pred žirijem su morali otplesati cha-cha-cha, a članovi su se jednoglasno složili da je Grubnić bolji te su show prvi napustili Ana Vučak Veljača i Mario Ožbolt. 

MUŠKARCI SKROZ 'POLUDE': Kad im žene rade ovo, ne mogu se suzdržati 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 130
VIDEO

Vlatka Pokos u vezi je s unukom najpoznatijeg gradonačelnika Zagreba: 'Istina je, sretna sam!'
'ONA JE CENTRALNA FIGURA'

Vlatka Pokos u vezi je s unukom najpoznatijeg gradonačelnika Zagreba: 'Istina je, sretna sam!'

U vezi smo. Dogodilo se prije dovoljno dugo vremena, ali ne želim ići u detalje, rekla nam je pjevačica i voditeljica

ANKETA Ove djevojke bore se za titulu Miss Universe Hrvatske: Što mislite, koja će pobijediti?
UPOZNAJTE 15 FINALISTICA

ANKETA Ove djevojke bore se za titulu Miss Universe Hrvatske: Što mislite, koja će pobijediti?

Tek će jedna od nekoliko tisuća djevojaka, koje se godišnje diljem svijeta prijavljuju na najprestižnije natjecanje na svijetu, Miss Universe, ima priliku za svjetski mandat i krunu.
Stjepan Vukadin oglasio se oko odlaska Melkiora i Damira iz 'Masterchefa': 'Hvala za sve!'
VIŠE NEĆE BITI U ŽIRIJU

Stjepan Vukadin oglasio se oko odlaska Melkiora i Damira iz 'Masterchefa': 'Hvala za sve!'

Melkior Bašić i Damir Tomljanović odlaze iz žirija 'MasterChefa', a njihov kolega Stjepan Vukadin sad je podijelio njihovu zajedničku fotografiju