Obavijesti

Show

Komentari 24

Kedžo kakvog još niste vidjeli i čuli: U klinču sa seksi curama

Kedžo kakvog još niste vidjeli i čuli: U klinču sa seksi curama
14

Uz Damira Kedžu svoje uloge u spotu imaju četiri talentirane i prelijepe cure koje svojim različitim karakterima daju dodatnu dramaturgiju i napetost...

VIDEO

Pjevač Kedžo (31), ima 16 godina glazbene karijere te najslušaniju pjesmu u Hrvatskoj 2017. godine. Danas predstavlja nešto što niste nikad čuli od njega - brzu, drsku, seksi i plesnu pjesmu 'Šuti.

- Nikad nisam otpjevao brzu pjesmu u svojoj solo karijeri, nikad nisam plesao u spotu na svoju pjesmu, a obožavam brze pjesme i obožavam plesati. 'Šuti' je baš prava energična i plesna pjesma koja će se vrtjeti u klubovima. Zapravo pjesma koja je meni sve ove godine trebala - rekao je Damir.

Tekst za pjesmu 'Šuti' napisala je Antonija Šola, a koja uz Dominika Žagmeštera potpisuje i glazbu dok je aranžman i produkciju radio Igor Ivanović.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

POGLEDAJTE SPOT:

- Ovu pjesmu sam dugo čuvala čekajući pravog pjevača koji će me nadahnuti i vjerujem da je ovo tek početak naše suradnje. Kao i uvijek ponijela me neka kemija i posebna energija. Kad je Damir otpjevao prvi puta pjesmu, odmah sam znala da je to to, jedva čekam da pjesma krene u emitiranje i radujem se našem prijateljstvu i suradnji - opisala je Antonija njihovu prvu suradnju.

- Stavio sam sve karte na stol, ova pjesma sam ja. Surađivao sam s vrhunskim timom ljudi koji znaju svoj posao i kojima vjerujem te stojim iza ove pjesme i spota u svakom dijelu. Sad samo jedva čekam da je čujete i vidite spot. Hvala Replayu što nas je sve vrhunski obukao, Viktoru Dragi na stylingu osmišljenom do svakog detalja za toliko različitih žena i moju malenkost, Lite prom timu na posebno dizajniranoj rasvjeti i specijalnim efektima. Helena, Martina, Ena i Adriana, uživao sam snimajući s vama i siguran sam da će uživati svi koji pogledaju ovaj spot. Sretan sam jako - rekao nam je Damir u jednom dahu neposredno pred izlazak pjesme i spota.

Spot je sniman u klubu u Zagrebu pod produkcijskom palicom Sestrice tima, prepun je plesnih i ljubavnih scena i paralelno prati četiri različite radnje. Uz Damira svoje uloge u spotu imaju četiri talentirane i prelijepe cure koje svojim različitim karakterima daju dodatnu dramaturgiju i napetost. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 24
VIDEO

Najveća imena nove techno scene dolaze na Zrće
PROMO

Najveća imena nove techno scene dolaze na Zrće

Nizozemski Verknipt na svoje premijerno izdanje Verknipt Croatia Holiday Festivala ovog ljeta dovodi zvijezde hard techno scene te najavljuje svoj najveći line-up dosad

Debitantski album grupe Donkey Hot zove se ''MAMA'' zato što je mama car
PROMO

Debitantski album grupe Donkey Hot zove se ''MAMA'' zato što je mama car

Tokom slušanja albuma jasno je o kakvom se bendu radi - pjesme su duhovite, upečatljive i neke od njih uvijek će vam izmamiti osmijeh na lice, ali daleko je to od površne duhovitosti, svirka je čvrsta i rifovi osvajaju.
Vili Gobac i Donkey Hot u financijskoj krizi „Mama Care“ daj pare
PROMO

Vili Gobac i Donkey Hot u financijskoj krizi „Mama Care“ daj pare

'Mama care' nova je rock dizalica grupe Donkey Hot kojom ova fantastična petorka najavljuje svoj album prvijenac