Obavijesti

Show

Komentari 21

Keith Richards će puhati u 74. svjećice: Nisam ludi narkoman

Keith Richards će puhati u 74. svjećice: Nisam ludi narkoman
1

Gitarist Richards i pjevač Mick Jagger okosnica su jednog od najvećih rock bendova svih vremena, kultnih Rolling Stonesa. Keithov život obilježen je seksom, drogom i rock'n'rollom

VIDEO

I dalje ne uspjevam uvjeriti ljude da nisam poludjeli narkoman, to je jedna sjena koja me prati već četrdeset godina, ali baš me briga - rekao je u jednom intervjuu Keith Richards (73) kojem često lijepe poznate riječi Lorda Byrona, da je 'lud, loš i opasan za poznavati'.

Archival Cinema and Entertainment

Čovjek koji, kaže, da nije gitarist bio bi knjižničar s kolegama i prijateljima, među kojima je najistaknutiji Mick Jagger (74) već 55 godina žari i pali svijetom s bendom Rolling Stones. Za razliku od taštog i uvredljivog Jaggera, zavodnika koji je dobar izgled, navodno, održavao umjerenim korištenjem kokaina, Richards je šezdesete i sedamdesete zaista proveo u izmaglici amfetamina i heroina.

To ga nije spriječilo u njegovom kreativnom zanosu, a uvijek se, kaže, zna nasmijati na svoj račun. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Kada ga je glumac Johnny Depp (54) nagovarao da se pojavi u filmu "Pirati s Kariba" mnogi su mu govorili da je to infantilno i da će ispasti star. Mislim da kad je čuo te riječi, odmah je pristao - kaže prijatelj gitarista.

Prije 11 godina razigrani je roker ljetovao na otoku Fiji gdje se popeo na drvo kokosa, pao i jako ozlijedio glavu. Spasila ga je operacija na Novom Zelandu.

- Zahvaljujem kirurzima kod kojih sam ostavio pola mozga. Sad ću biti još luđi nego prije - rekao je roker koji je nekoliko puta izbjegao smrt. Tresla ga je struja na pozornici, na zloglasnom Altamont koncertu, gdje je poginulo troje ljudi, Jagger dobio šakom u glavu, a Richards se jedva izvukao. Kasnije je izjavio kako je to, sve u svemu, bila jako dobra gaža.

- Richards je neuništiv, nakon apokalipse ostati će on i žohari - glasi već kultni vic o glazbeniku koji je promijenio tijek rock'n'rolla i revolucionarizirao sviranje gitare.

Anita Pallenberg and Keith Richards

S dugogodišnjom partnericom, glumicom i manekenkom Anitom Pallenberg (75), Richards je imao troje djece - živi su sin Marlon (48) i kći Angela (45), dok je kćerkica Tara s dva mjeseca preminula od sindroma dojenačke smrti. Pallenberg i Richards razišli su se 1979. nakon 12 godina veze. Godine 1983. oženio je manekenku Patti Hansen (61) s kojom ima dvije kćeri, Theodoru (32) i Alexandru (31). Ima i petero unučadi.

Iako je davno izjavio kako bi, da zna da mu se bliži smrt, otišao na svoj otok na Karibima, no nedavno je ustvrdio kako 'želi umrijeti kako Bog zapovjeda, na pozornici za vrijeme koncerta'.

Keith sutra slavi 74. rođendan, a nedavno se našalio kako mu je sve teže puhati u toliki broj svijećica. 

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 21
VIDEO

VIDEO Dragana Mirković: 'Sve sam riskirala. Nije me sramota sad reći da nemam novca...'
EKSKLUZIVNO: ISPOVIJEST IZ DVORCA

VIDEO Dragana Mirković: 'Sve sam riskirala. Nije me sramota sad reći da nemam novca...'

Cijela estrada zna koliko sam radila u braku, ali to sam i htjela. Mogla sam se udati za bogataša da ne radim ništa, ali to me nije privlačilo. Ja sam bila ta 'lokomotiva', rekla nam je Dragana Mirković u svom dvorcu

EKSKLUZIVNO Dragana Mirković za 24sata o razvodu: 'Teško mi je, kao i 90-ih. Učinila sam sve'
ŠOKIRALA REGIJU OBJAVOM

EKSKLUZIVNO Dragana Mirković za 24sata o razvodu: 'Teško mi je, kao i 90-ih. Učinila sam sve'

Regionalna folk zvijezda ekskluzivno nas je ugostila u dvorcu na dan objave razvoda i ispričala zašto se odlučila na takav korak...
VIDEO Pogledajte kako izgleda dvorac Dragane Mirković: 'Našli smo papin medaljon i oružje'
EKSKLUZIVNO IZ DVORCA EBENFURTH

VIDEO Pogledajte kako izgleda dvorac Dragane Mirković: 'Našli smo papin medaljon i oružje'

U dvorcu od 12.000 m2 za stalno radi četvero ljudi, koji uglavnom tamo i žive, no trenutačno ih je više zaposleno zbog radova oko biblioteke. Kapelica je pjevačici najdraža prostorija