Obavijesti

Show

Komentari 20

Kemalova kći: 'Život kao da je stao. Tako mi fališ, najdraži...'

Kemalova kći: 'Život kao da je stao. Tako mi fališ, najdraži...'
8

Povodom četvrte godišnjice Kemalove smrti, njegova kći Lora posvetila mu je emotivnu objavu u znak sjećanja. Citirala je stihove iz njegove pjesme 'Bez tebe', a potom rekla kako joj nedostaje

VIDEO

Na današnji dan prije četiri godine u zagrebačkoj bolnici preminuo je pjevač Kemal Monteno, a njegov dobar prijatelj bio je legendarni Oliver Dragojević s kojim je snimio i duet 'Nije htjela'. 

- Vrlo često smo se družili, bili smo jako dobri prijatelji. Potresla me vijest o njegovoj smrti... Taman se spasio od dijalize, to je nesretna kob. On i ja uglavnom smo bili od veselja. Pjevali smo tužne pjesme, a bili smo jako sretni - rekao je 2015. Oliver Dragojević, koji je ljetos preminuo od raka pluća.

Povodom četvrte godišnjice Kemalove smrti, njegova kći Lora posvetila mu je emotivnu objavu u znak sjećanja.

- Sve što je ružno da zaboravim, ali ne ide. Bez tebe život kao da stao je. Tako mi fališ moj najdraži, najbolji, najvoljeniji. Volim te puno dalje od neba - napisala je Lora uz poveznicu njegove pjesme 'Bez tebe'. 

Kemal je dugo godina vodio bitku s bolestima. Borio se sa šećernom bolešću, a 2012. završio je u bolnici zbog problema sa srcem. Liječnici su mu ugradili srčanu premosnicu te ustanovili lošu funkciju bubrega. Monteno je radikalno morao promijeniti način prehrane, a 2014. su mu transplantirali bubreg.

Duško Jaramaz/Pixell

Monteno je imao karijeru dužu od 40 godina. Obilježile su ga brojne ljubavne pjesme u kojima je opisivao životne situacije sebe i bliskih ljudi. Otpjevao je i ljubavnu priču svojih roditelja u pjesmi 'Šta ti je život'. 

Davor Puklavec/Pixsell

Pisao je pjesme i za mnoge kolege poput Arsena Dedića, Olivera Dragojevića, Zdravka Čolića, Terezu Kesoviju i mnoge druge. 

KOME ĆE OVAJ TJEDAN BITI NAJBOLJI? Vodenjacima će se ispuniti sve želje, a ovaj znak čeka najveća moguća promjena!

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 20
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin