Obavijesti

Show

Komentari 43

Kendall Jenner je zaplivala u gaćicama: Ima lijepe bradavice

Kendall Jenner je zaplivala u gaćicama: Ima lijepe bradavice
15

Ima odlične grudi i one su normalan dio života. Žene njima hrane djecu i nema ničeg pogrešno u tome što pokazuju bradavice, komentirali su fanovi

VIDEO

Prošle sezone nisam radila na revijama. Osjetila sam da ne mogu više i kako ludim, rekla je Kendall Jenner (22) u intervjuu za magazin Love. Reality zvijezda i manekenka pozirala je za naslovnicu, a neke od njezinih fotografija je objavila stilistica i novinarka Katie Eleanor Grand (47). 

 

Kendall from Love by Alasdair

A post shared by Katie Eleanor Grand (@kegrand) on

Kendall je pozirala plutajući na leđima i pritom noseći samo crvene gaćice te je pokazala gole gudi. Dio fanova je napao manekenku zbog pokazivanja bradavica istaknuvši da to nije primjereno i da čudno izgledaju. No većina je obranila Kendall komentiravši kako njezina golotinja ne bi trebala biti problem ako muškarci svaki dan hodaju i fotografiraju se bez majice. 

- Ima odlične grudi i one su normalan dio života. Žene njima hrane djecu i nema ničeg pogrešno u tome što pokazuju bradavice. Vidjela sam muškarce s većim grudima kako ih pokazuju, a Kendall je barem lijepo gledati - zaključila je obožavateljica. Manekenka je u intervjuu za magazin Love rekla kako živi izvanredan život. 

- Ne bih ga mijenjala za ništa na svijetu, ali postoje dani kada poželim šetati vani i da ništa nije kao sada - ispričala je Kendall. Dodala je kako je proživljavala napadaje panike i budila se usred noći zbog anksioznosti. 

- Nisam se mogla pomaknuti. Svi su mi govorili da sam dobro, ali se nisam osjećala dobro - opisala je Kendall svoje stanje prije nekoliko mjeseci. 

Kendall je u vezi s košarkašom Benom Simmonsom (22), a par je unajmio luksuzni dom, koji plaća oko 25.000 dolara mjesečno (oko 160.000 kuna). Imaju pet spavaćih soba, šest kupaonica i bazen. Kako piše TMZ, Kendall i Ben su unajmili kuću na nekoliko mjeseci. 

VIDI OVO: Kim se slikala na krevetu i postala viralni vic.

VIDI OVO! Otkriveno: Ovo je ključ seksualnog života!

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 43
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu