Obavijesti

Show

Komentari 9

Kendall Jenner ne mari zbog kritika na račun svog tena

Kendall Jenner ne mari zbog kritika na račun svog tena
2

Ponosna sam i sretna što mi je časopis Vogue omogućio da budem na ovogodišnjoj dodjeli Zlatnih globusa. Oči su mi bile širom otvorene, a srce ispunjeno, napisala je Kendall

VIDEO


Kendall Jenner (22) ove je godine prvi put prisustvovala  prestižnoj dodjeli Zlatnih globusa i postala glavna meta kritičara. Nakon glamurozne večeri 'procurile su' fotografije na kojima se jasno vidi kako najplaćeniji model ima problema s aknama na licu.

The 75th Golden Globe Awards - Arrivals - Los Angeles
2
| Foto: Tammie Arroyo-GG18/Press Association/PIXSELL

Iako je lice prekrila kosom i puderom nije uspjela sakriti probleme s kožom. 

- Ponosna sam i sretna što mi je časopis Vogue omogućio da budem na ovogodišnjoj dodjeli Zlatnih globusa. Oči su mi bile širom otvorene, a srce ispunjeno zbog svih muškaraca i žena koji su bili dio ove velike promjene - objavila je najplaćenija manekenka.  

 

@giambattistavalliparis haute couture making me feel like a princess 🖤

A post shared by Kendall (@kendalljenner) on

Kendall se već nekoliko puta susrela s kritikama na račun svoje problematične kože. Svaki put je ignorirala razne prozivke, ali ovaj put je odlučila svima začepiti usta. 

- Nemojte dopustiti da vas takva s**nja zaustave - napisala je Kendall.

Osim što su fotografije s dodjele Zlatnog globusa pokazale njen problematičan ten, koji je uobičajen za djevojke njenih godina, njene su, naizgled veće, usne također privukle pozornost. 

- Bila je jedina prirodna u obitelji, a sada si je 'napravila' veće usne - glasi jedan od komentara na društvenim mrežama. No Jenner, čija je mlađa sestra Kylie poznata po svojim 'napumpanim' usnama, nije još komentirala te glasine. 

 

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 9
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu