Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Kendall se ne može pohvaliti oblinama poput slavne sestre

None Foto: Instagram 5

Kendall Jenner (17) pozirala je u bikiniju sa štenetom boksera, novog ljubimca obitelji Kardashian kojeg je njezina polusestra Khloe dobila na dar od supruga

Polusestra starlete Kim Kardashian na Instagramu je objavila fotografije na kojima uživa tijekom sunčanja pokraj bazena. Vitka brineta Kendall Jenner (17) pozirala je u bikiniju sa štenetom boksera, novog ljubimca obitelji Kardashian kojeg je njezina polusestra Khloe dobila na dar od supruga, košarkaša Lamara Odoma. Na jednoj od fotografija mlada reality zvijezda leži na ležaljci šaljući pusu psu kojeg drži u rukama. Na fotografiji se posebno ističe njezina mršava figura što je potpuna suprotnost njezinoj trudnoj polusestri Kim koja je poznata po svojim oblinama.

- Nova beba Khloe Kardashian i Lamara Odoma - napisala je Kendall ispod fotografije na kojoj je objavila fotografiju psića.  

I dok je njezina sestra Kylie Jenner (15) nedavno snimljena na spoju s Jadenom Smithom (14), sinom Willa Smitha, Kendall navodno ljubi Bieberova prijatelja, repera Lil Twista.

Komentari (76)
  • Bože dragi, dijete ima 17.g i odličnu liniju...Kakve obline bi trebala imati u toj dobi ?!

    18. 3. 2013,   15:03
  • Mala je ljepša od sve ove tri starije sestre

    18. 3. 2013,   15:44
  • imam 42 kg na 154, već rodila jedno dijete, muku mučim da se udebljam i nije mi drago kad vidim ovakve kometare.

    18. 3. 2013,   14:42