Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Kendall se zbog manekenske karijere odriče svog prezimena

None Foto: Reuters/Pixsell 5

NE ŽELI DA JE POVEZUJU S KARDASHIANIMA Manekenka želi pokazati koliko joj je važno da uspije kao model. Kaže da je zbog prezimena izgubila dobre prilike

Kendall Jenner (18) ne želi više biti dio klana Kardashian. Njena manekenska karijera u strelovitom je usponu i ne želi da joj išta stane na put, pa ni njena vlastita obitelj. Od sada želi da je se predstavlja samo kao Kendall. Time želi pokazati koliko joj je važno da uspije kao model. 

- Ljudi mi nisu htjeli dati priliku jer su već znali tko sam - rekla je u razgovoru za Hollywood Life. Svi je znaju iz obiteljskog reality showa 'Keeping up With The Kardashians', a Kendall više ne želi da je se spominje u tom kontekstu. 

Dodala je i da neki misle da zbog svog prezimena lakše dobiva poslove, ali kaže kako to nije tako. 

- To mi je ustvari nedostatak. Morala sam raditi još više - zaključila je.

Komentari (40)
  • Uh, evo isplakao sam se ko nikada u životu! Ma šta je ona duplo više radila, samo izbaci dupe i zaradi više nego prosječan radnik u Hrvatskoj tijekom cijelog života.

    29. 8. 2014,   21:42
  • Neka mala ne sere...po prezimenu Jenner ju nikad nitko ne bi zaposlio jer i nije nešto za dobru modelušu. Prezime polusestara Kardashian otvorilo joj je sva vrata. I sad kad su ju zgurale, ona bi se odrekla prezimena...koja bahata nezahvalna balavica.

    29. 8. 2014,   22:03
  • A u čemu je uopće problem, ona ionako nije Kardashian.

    29. 8. 2014,   21:48