Obavijesti

Show

Komentari 5

Kevin Spacey negirao optužbe o zlostavljanju 18-godišnjaka

Kevin Spacey negirao optužbe o zlostavljanju 18-godišnjaka
10

Kako prenose strani mediji, Spaceyjev odvjetnik Alan Jackson za vrijeme saslušanja isticao je da tinejdžer nije odmah prijavio te tvrdnje. Ako mu se dokaže krivnja, Spacey bi mogao dobiti pet godina zatvora

VIDEO

Američki glumac Kevin Spacey (59) pojavio se na sudu na otoku Nantucket zbog optužbi da je seksualno zlostavljao 18-godišnjaka. Izjavio je da se ne smatra krivim.

Naime, na novinskoj konferenciji u studenom 2017. bivša voditeljica vijesti Heather Unruh optužila je Spaceya za seksualno napastovanje njezina 18-godišnjeg sina 2016. u restoranu u Nantucketu. Tvrdila je da se sve to dogodilo nakon što mu je kupio alkoholno piće unatoč tome što nije imao 21 godinu, što je u Americi legalna dob za konzumiranje alkohola.

Actor Kevin Spacey arrives to face a sexual assault charge at Nantucket District Court in Nantucket

Kako prenose strani mediji, Spaceyjev odvjetnik Alan Jackson za vrijeme saslušanja pokušavao je pronaći rupe u zakonu. Isticao je da tinejdžer nije odmah prijavio te tvrdnje. Ako mu se dokaže krivnja, Spacey bi mogao dobiti pet godina zatvora.

Actor Kevin Spacey is arraigned on a sexual assault charge at Nantucket District Court in Nantucket

Kada je prošli mjesec najavljeno saslušanje, glumac je na YouTube objavio neobičan video pod nazivom 'Let Me Be Frank'. U njemu se koristio glasom svojeg lika Francka Underwooda iz televizijske serije 'Kuća karata' i bavio se optužbama.

- Siguran sam da neću platiti za ono što nisam učinio. Ne biste valjda povjerovali u najgore bez dokaza, zar ne? Ne biste požurili s osudama dok ne čujete činjenice - govorio je. 

Dobitnika dva Oscara lani je za seksualno zlostavljanje prvo optužio glumac Anthony Rapp koji je te 1986. kada se sve dogodilo imao svega 14 godina, a po Rappovoj ispovijesti uslijedio je val sličnih optužbi koje terete nekada cijenjenog hollywoodskog velikana.

Actor Kevin Spacey departs after being arraigned on a sexual assault charge at Nantucket District Court in Nantucket

Glumac danas živi potpuno drugačijim životom. Više ne uživa u medijskoj pažnji kao prije. Točnije, nedugo nakon što se deklarirao kao gay, Spaceyju se gubi svaki trag. Ne provodi vrijeme niti u jednoj od svojih poznatih i vrijednih nekretnina, a posljednji je puta viđen i fotografiran u rehabilitacijskom centru u Arizoni još krajem 2017., kojeg je pak napustio nakon samo tri tjedna.

- Nitko nije čuo ništa od njega. Potpuno je nestao. Nevjerojatno je da netko toliko poznat u današnje vrijeme može samo tako nestati - izjavio je jedan od Kevinovih prijatelja.

Actor Kevin Spacey is arraigned on a sexual assault charge at Nantucket District Court in Nantucket

OVO JE NAJVEĆI TREND 2019: 5 kratkih frizura koje će vam promijeniti izgled, ali možda nije svatko dovoljno hrabar za njih

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 5
VIDEO

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu
Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...