Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Khloe o Kendallinoj golišavoj fotografiji: Sjednite i uživajte

None Foto: Instagram 4

Prekrasna Kendall. Visoka moda. Ovo je veliki modni trenutak. Pokaži svima kako se to radi. Obožavam vidjeti sve ove komentare mrzitelja, piše Khloe na Twitteru

Brojni negativni komentari o golišavoj fotografiji Kendall Jenner (18), naljutili su Khloe (29), njezinu polusestru i najiskreniju članicu obitelji Kardashian. Kendall je na Twitteru objavila fotografiju u prozirnoj majici ispod koje su joj se vidjele bradavice. Khloe nije izdržala pa je stala u njezinu obranu. 

- Prekrasna Kendall. Visoka moda. Ovo je veliki modni trenutak. Pokaži svima kako se to radi. Obožavam vidjeti sve ove komentare mrzitelja. Sjednite i uživajte u pogledu - poručila je Khloe svima onima koji su na društvenoj mreži njezinoj sestri upućivali ružne komentare. 

Reality zvijezda u svom tvitu prisjetila se i golišavih fotografija modela kao što su Cindy Crawford, Naomi Campbell i Kate Moss te je dodala kako ružne komentare onda nije vidjela. 

Bruce Jenner (64), Kendallin otac, također je velika podrška svojoj kćeri. 

- Iako je zabrinut, on zna da je to posao modela. Kendall je divno dijete i Bruce je ponosan na nju, bez obzira na to što radi - rekao je izvor. Kendall je golišavu fotografiju objavila nekoliko dana nakon što je proslavila 18. rođendan. 

Komentari (9)
  • Ova slika me neodoljivo podsjeća na The Ring i Samaru kak izlazi iz bunara... inače je mala jako lijepa, Kendall ne Samara.

    21. 11. 2013,   09:53
  • Khloe mi se cini kao najpametnija od svih kardashianki

    4. 1. 2014,   17:11
  • ljuti ste na negativne komentare i svoju sestru uspoređuju sa super modelima poput Naomi , Cindy ili Kate pa to su modne zvijezde koje su se slikale gole kada su postale super modeli a ne na početku karijere ako je to karijera

    21. 11. 2013,   12:18