Obavijesti

Show

Komentari 26

Kićin božićni album 1. na listi albuma s najgorim omotom

Kićin božićni album 1. na listi albuma s najgorim omotom
3

Album 'Christmas With Kićo: Svim na zemlji mir veselje' 2009. najgorim je proglasio britanski The Sun, a ove godine nimalo laskavu titulu dodijelio mu je časopis NME

VIDEO

Kad stvari zaguste, u izostanku ičeg boljeg, točnije novog materijala, glazbenici snimaju razne kompilacijeske albume. Kako se bliži vrijeme Božića, ne bi loše bilo podsjetiti se i božićnih kompilacija. Jednu takvu 1992. napravio je i Krunoslav Kićo Slabinac (70).

Kićo je svoju kompilaciju naslovio sa ' Christmas with Kićo: Svim na zemlji mir veselje '. Na omotu albuma njegova je fotografija. Kićo je pozirao odjeven kao Djed Mraz. Jedino što je u kombinaciji bijele kose, brkova i kapice odskakalo bile su obrve koje su pjevaču na albumu plave boje.

Upravo je ovaj omot Kići osigurao prvo mjesto na top listi glazbenog časopisa NME . Kićin je album, naime, prvi na listi božićnih albuma s najgorim coverima na cijelom svijetu.

VIDEO

- Može li netko molim vas obavijestiti Djeda da bi svim ljudima trebao donijeti radost. Ovo je pogled čovjeka koji će vas odalamiti po glavi biljarskim štapom. Doduše, ima dobre šiške - stoji u opisu fotografije.

Za isti album, Slabinac je i 2009. dobio nimalo laskavu titulu - britanski The Sun tada je njegov album proglasio najgorim na svijetu. Ni njima se nije svidio cover albuma.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 26
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu