Obavijesti

Show

Komentari 9

Kim je grudi lijepila ljepljivom trakom: 'Bolno je, to me peklo'

Kim je grudi lijepila ljepljivom trakom: 'Bolno je, to me peklo'
8

Na društvenim mrežama sada je svojim pratiteljima pokazala kako funkcioniraju njezine nove trake za lijepljenje iz kolekcije 'Skims', zaslužne za njezin bujni dekolte u haljinama s prorezom

VIDEO

Reality zvijezda Kim Kardashian (39) u posljednjih 12 godina koliko je u svijetu medija, napravila je brojne estetske korekcije koje su vidljive na prvi pogled, a za ljepotu bi napravila doista sve.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

01:36

Na društvenim mrežama sada je svojim pratiteljima pokazala kako funkcioniraju njezine nove trake za lijepljenje iz kolekcije 'Skims', zaslužne za njezin bujni dekolte u haljinama s prorezom. Otkrila je kako je njezin novi izum bezbolan za područje bradavica i drži grudi.

Međutim, prije nego što je tako obogatila svoju kolekciju 'Skims', Kim je lijepila grudi ljepljivom trakom koja joj je uništavala kožu i nanosila bol.

- Voljela bih da je Skims traka postojala, pokazat ću vam slike moje oštećene kože kad bih skinula ljepljivu traku - rekla je i dodala da ju je koža jako pekla.

Osim novih traka, u kolekciji 'Skims' Kim je nedavno ponudila i steznik, koji dolazi u različitim bojama i oblicima. Čim je postao dostupan na internetu, žene su pohrlile i kupile ga, u nadi da će izgledati mršavije. Svega nekoliko minuta nakon lansiranja specijalnog steznika Kim je u džep spremila dva milijuna dolara, odnosno 13 milijuna kuna. 

Kim privlačila poglede u uskoj haljini, ne mari za kilograme...
Kim privlačila poglede u uskoj haljini, ne mari za kilograme...

Prije nekoliko mjeseci Kim je nosila minijaturni kupaći kostim, čija vlasnica se šokirala kad je vidjela koliko djevojaka je pohrlilo za tim odjevnim predmetom. 

- U jednom trenutku me iskreno bilo strah da će nam se stranica srušiti zbog velikog broja narudžbi koje smo zaprimili - rekla je Rebecca, vlasnica brenda. Rebecca tad nije ni znala da je Kim odjenula upravo kupaći kostim koji je ona dizajnirala. U jednom danu prodalo se više od 500 kupaćih kostima. 

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU SERIJALA 'ZENZACIJA' S IVANOM ŠARIĆEM:

Pokretanje videa...

15:21

 

 

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 9
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu