Obavijesti

Show

Komentari 57

Kim je zbog pornića plakala, a smirila se tek na spomen novca

Kim je zbog pornića plakala, a smirila se tek na spomen novca
13

OBLJETNICA Snimka je nastala 2003. kada su Kim i njezin tadašnji dečko Ray bili na odmoru u Meksiku gdje su proslavili njezin 23. rođendan, a svjetlo dana je 'ugledala' četiri godine kasnije

VIDEO

Legendarni pornić Kim Kardashian (37) svjetlo dana ugledao je prije jedanaest godina, a ostalo je povijest. Tim povodom Page Six je razgovarao s nekima od ključnih 'igrača' spomenute afere koji su otkrili da je reality zvijezda za pornić, koji je snimila s tadašnjim dečkom, glazbenikom Ray J-jem (37), saznala kad je bila u Australiji s tada najboljom prijateljicom Paris Hilton (37).

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

01:20

Snimka je nastala 2003. kada su Kim I Ray bili na odmoru u Meksiku gdje su proslavili njezin 23. rođendan, a ista je svjetlo dana ugledala četiri godine kasnije.

Brojne operacije: Želi 'od glave do pete' izgledati poput Kim
Brojne operacije: Želi 'od glave do pete' izgledati poput Kim

Upućeni kažu da je Kardashianka tada bila mlada žena koja je svim silama željela postati poznata pa je čak pokušala fingirati vezu s glumcem Nickom Lacheyjem (44), koji je u to vrijeme prekinuo s pjevačicom Jessicom Simpson (37).

Bivši urednik In Touch Weeklyja, Kevin Dickson rekao je da im je Kim u to vrijeme stalno 'servirala' priče jer je željela biti prisutna u medijima. Ipak, počeli su pisati o njoj tek kada se pojavila u Parisinu reality showu 'The Simple Life'.

- Željeli smo da se poseksa s Lacheyjem i postane njegova djevojka - rekao je i dodao kako su bili na večeri te da ih je trebao snimiti njihov paparazzo, ali on je dojavio ostalima pa je nastao pravi kaos.

S druge strane, Kimin odvjetnik Marty Singer tvrdi da ona nije bila u dosluhu s fotografima  te da nije lagala o postojanju pornića.

Nakon što je izašla priča o seksi filmu, Dickenson je pokušao kontaktirati Kim, ali uspio je doći samo do Paris. Dok je s njom pričao, čuo je Kardashianku kako plaće u pozadini i tvrdi da 'to nije ona'. Ipak, na kraju je odustala od pokušaja da spriječi objavljivanje filma te se nagodila s Vividom.

Kim se osramotila: Osim sebe, stanjila i auto te iskrivila cestu
Kim se osramotila: Osim sebe, stanjila i auto te iskrivila cestu

- Ona je nama na kraju prodala snimku tako da smio ju bez problema mogli distribuirati - rekao je osnivač Vivida, Steven Hirsch.

U to vrijeme mediji su pisali da je Kim za pornić dobila 5 milijuna dolara. Vivid to nikada nije demantirao, a njezin odvjetnik tvrdio je da je cifra 'prenapuhana'.

- Kada se počelo pričati o novcu, Kim se odjednom smirila - dodao je Dickenson.

Pornić je objavljen 21. ožujka 2007, i to je bio početak priče o najpoznatijoj reality zvijezdi na svijetu koja ni danas nije pretjerano stidljiva, pogotovo kada je objavljivanje 'vrućih' fotografija na društvenim mrežama u pitanju.

Osim toga, okrenula se obiteljskom životu. Naime, od 2014. je u braku s reperom Kanyeom Westom (40) i imaju troje djece - kćer North (4), sina Sainta (2) te malenu Chicago koju je u siječnju rodila surogat majka.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 57
VIDEO

Švicarska pobjednik Eurosonga: Baby Lasagna drugi, a Nemo razbili statuu nakon nastupa
KRAJ NATJECANJA

Švicarska pobjednik Eurosonga: Baby Lasagna drugi, a Nemo razbili statuu nakon nastupa

Nemo i pjesma 'The Code' osvojili su najviše bodova žirija, a nakon glasova publike su odnijeli pobjedu

Širi se nevjerojatna snimka! Ovo je produkcija Eurosonga na probi dok pjeva Baby Lasagna
SVI PLEŠU

Širi se nevjerojatna snimka! Ovo je produkcija Eurosonga na probi dok pjeva Baby Lasagna

Naš predstavnik nastupa 23. po redu u velikom finalu, kladionice mu predviđaju pobjedu, cijelu Hrvatsku, ali i Europu, zahvatila je prava Lasagna-manija..
Naš Baby Lasagna nastupa 22.
PRATITE UŽIVO

Naš Baby Lasagna nastupa 22.

Sve je spremno za veliko finale Eurosonga! Ukupno 25 natjecatelja ponovno će izvesti svoje pjesme, naš Baby Lasagna nastupa 23. po redu