Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Kim Kardashian: Plačem svaki dan radi svoje velike stražnjice

None Foto: 11

Kim je pozirala u trešnjinom cvijeću, a njime je prekrila i 'strateška' mjesta poput grudi i stražnjice. Reality zvijezdu je dio fanova napao tvrdeći da je iskopirala pjevačicu Beyonce

Reality zvijezda Kim Kardashian (37) trenutačno reklamira novu kolekciju kozmetike, a kao i većinu svojih proizvoda, to čini u polugolom izdanju. Kardashianka je liniju ruževa, rumenila i sjenila za oči nazvala 'Trešnjinim cvijetom', a istaknula je kako ju je inspirirala njezina ljubav prema drveću obojenom u ružičasto. 

Kim je pozirala u trešnjinom cvijeću, a njime je prekrila i 'strateška' mjesta poput grudi i stražnjice. Reality zvijezdu je dio fanova napao tvrdeći da je iskopirala pjevačicu Beyonce (37) koja je na sličan način otkrila da nosi blizance Rumija i Sir Cartera (1). 

Foto: Instagram/orijent

- Beyonce je koristila cvijeće na fotografijama na kojima je predstavila svoju drugu trudnoću. Budi kreativna i nađi svoj stil - savjetovali su obožavatelji Kardashianki. Drugi su komentirali da to na slikama nije Kim jer su previše dorađene, a usporedili su ju i s pjevačicom Cher (72). 

Foto: Instagram/orijent

Reality zvijezda se nedavno požalila kako joj se ne sviđa njezina 'golema pozadina'. Kim je o tome progovorila u showu 'Keeping Up With the Kardashians' kada joj je sestra Kourtney (39) rekla da njezina stražnjica izgleda ogromno kada sjedne. Kris Jenner (62) upozorila je kćer da nije lijepo što tako komentira sestru. 

Foto: Harry Uzoka/Instagram

- Ona voli imati veliku stražnjicu, ne govorim ništa uvredljivo - opravdavala se Kourtney. Kim joj je objasnila da to nije uopće tako. 

- Ne volim to. Plačem zbog toga svaki dan - rekla je Kardashianka obitelji. 

Foto: Instagram/orijent

 

 

Komentari (29)
  • Vadili bi me iz nje kao mac iz kamena

    11. 9. 2018,   22:23
  • Šeto bi je ko ćale daljinski!

    11. 9. 2018,   22:57
  • ...trp'o bi u nju ko siromah u torbu...

    11. 9. 2018,   22:47