Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Kim ljubomorna na maloljetnu sestru: Ti si vitka, a ja debela

None Foto: Screenshot 5

Pogledajte to tijelo i recite da niste ljubomorni! Ja sigurno jesam. Kad bih bar mogla izgledati ovako, komentirala je Kim svoju maloljetnu sestru Kendall Jenner (17)

Kim Kardashian (32) trudna je šest mjeseci. Stalno se žali kako mora jako paziti što jede jer joj se sve prima i čini joj se da će eksplodirati. Sad kad je tako punašna, nedostaje joj seksi linija zbog koje je postala slavna - velika stražnjica, istesani trbuh i struk te bujne grudi. 

- Pogledajte to tijelo i recite da niste ljubomorni! Ja sigurno jesam. Kad bih bar mogla izgledati ovako - komentirala je Kim svoju maloljetnu sestru Kendall Jenner (17). 

Kendall je ležala na ležaljci uz bazen, a Kim joj se prišuljala straga i snimala je. Video je objavila na Twitteru, a u njemu se pojavljuje i Khloe Kardashian (28) koja se također divi i zavidi sestrinoj vitkosti. 

- Nisi normalna! Snimaš me kao neki voajer. Stvarno si ljigava - rekla je Kendall sestri. Kim joj je rekla da nije ljigava već da joj jednostavno zavidi na vitkoj liniji budući da njoj sad svi govore da je debela. 

Komentari (34)
  • Trudna si, prihvati to, i kreni dalje! A u tim uskim haljinicama izgledaš ko pašteta u crijevu!

    15. 4. 2013,   14:22
  • Ta mala Kendall je baš lijepa cura,od tijela do lica,pravi manekenski tip,ona je jedina onako kompletna od svih sestara da nije preniska,previsoka,bucmasta...najljepša je,samo nek se kloni plastičara

    15. 4. 2013,   15:31
  • Pa i ima razloga biti ljubomorna.... i u licu je simpatičnija.....

    15. 4. 2013,   13:59