Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Kim se prisjetila djetinjstva: Na 'fotki' ju je teško prepoznati

None Foto: Instagram 4

Kim na fotografiji koju je objavila na Instagramu ne sliči na sebe. Ima dulju kosu, guste obrve i napućene usne, no crte lica potpuno su joj drugačije nego danas

Tijekom godina, Kim Kardashian (33) prošla je mnoge transformacije - em one koje su joj došle prirodno, em one nastale kao rezultat estetskih zahvata. Kako god  bilo, starleta se ponosi svojim djetinjstvom. Kaže da je kao dijete bila sretna i da je odrastanje u obitelji Kardashian za nju nešto što ne bi mijenjala ni za što na svijetu.

Kim je na Instagramu objavila dvije fotografije iz djetinjstva. Na jednoj su ona i sestra Kourtney (35) u jednakim outfitima. Fotografija je snimljena 1981. godine. Na drugoj fotografiji koju je objavila su ona i Kourtney te njihova prijateljica Courtenay Semel s Bruceom Jennerom (64) koji je u to vrijeme, 1992., bio instruktor fitnesa.

Kim je uz 'fotku' napisala da su snimali reklamu. Na fotografiji, Kourtney izgleda isto kao i danas, no Kim je apsolutno neprepoznatljiva. Ima dulju kosu, guste obrve i napućene usne, no crte lica potpuno su joj drugačije.

Komentari (15)
  • ''Tesko je prepoznati'' he he. Pa ni mene rodjena majka ne bi prepoznala posle silnih operacija i botoksa. Kolko je bila nezadovoljna tada , sada ne mozemo da je se otarasimo jer visi pred ogledalom svaki dan.

    27. 6. 2014,   15:31
  • a i ovaj bruce jenner danas izgleda ko majkl djekson.. od tih operacija izgleda katastrofa.....a i kim se boga mi naoperirala i previse

    27. 6. 2014,   15:46
  • ...i transformeri bi joj pozavidjeli....

    27. 6. 2014,   15:28