Obavijesti

Show

Komentari 49

Kim Verson (16): Nisam se još ljubila, čekam pravoga

Kim Verson (16): Nisam se još ljubila, čekam pravoga
12

Kim Verson (16) prva je pjevala ljubavnu pjesmu Izabele Martinović. Kaže da se nikad do sad nije poljubila jer čeka onog pravog i posebnog dečka

VIDEO

Osam kandidata borilo se za prolazak u Top sedam. Dobili su za ovotjedni zadatak pripremiti ljubavne pjesme. Prva je nastupila 16-godišnja Kim Verson. Ona kaže da se još nije poljubila jer čeka onog pravog dečka za to jer smatra da se za prave stvari isplati čekati. Nakon nje pjevao je kauboj Jurica Gorša. On je otpjevao pjesmu divljih Jagoda 'Jedina moja' jer iz iskustva zna da djevojke padaju na tu pjesmu. Dodao je da se prvi puta zaljubio u srednjoj školi. Dok je pjevao 'Jedina moja' na pozornici je imao klupu iz parka, a žiri mu je pohvalio scenografiju. Nakon njega pjevao je Juraj Jurlina. On kaže da se zaljubljuje u malo 'drugačije' djevojke koje ne prate trendove nego su sasvim svoje. Njegova prva ljubav je bila Tamara Jakšić koja kaže da svaka cura koja bude s njim je prava sretnica. Jurica tvrdi da mu je teško palo nakon što je Helena Hunčaga ispala jer su se oni jako zbližili. Pjevao je pjesmu 'Libar' od Gibonnija za koju kaže da mu jako puno znači.
- Ja sam toliko sretna, čini mi se da si ti jedini kandidat koji je ovdje shvatio da ste ovdje jedni drugima konkurencija. Kažu priče da si vrlo susretljiv i vrlo odgovoran te iz tjedna u tjedan bolji - rekla mu je Anđa.
- Imam dojam da čak i ako bi je ja pjevao dobro bi ispala, trebao si unijeti malo svog karaktera - rekao mu je Fox. Adrijana kaže da se prvi puta zaljubila u vrtiću. Odlučila je pjevati pjesmu od Vanne 'Ja ti priznajem' koja joj, kaže, apsolutno ništa ne znači.
Za razliku od Adrijane, Vilibald Kovač kaže da mu puno znači pjesma '24 sata' od grupe Aerodrom te dodaje kako je siguran da je njegova cura Nina 'ona prava' te da, dok je nije upoznao, nije htio ulaziti u veze.
- Mi smo se prevarili nakon što smo rekli da on još toga treba pokazati. Danas si vratio staru slavu ovoj divnoj pjesmi - rekla mu je Anđa.
- Sve bolji i ugodan. Neću reći da si me iznenadio, ja sam očekivao da  ćeš se opustiti. Večeras si bio najbolji - rekao mu je Tony. Petar Brkljačić se sa svojom prvom ljubavi upoznao još u osnovnoj školi. Djevojka mu se jednostavno mora svidjeti. Otpjevao je pjesmu 'More' od Tedija Spalata.
- Čula sam da si ti najviše napredovao - rekla mu je Anđa. Za razliku od Jurice, Maja Malić nije zadovoljna svojim pjevanjem od prošlog livea. Njen prijatelj je uvjeren da je pjesma koju je Maja pjevala posvećena Duji. Maja kaže da ako se zaljubi postane glupa. Sama sebe ne smatra seksepilnom već djevojkom iz susjedstva.
- Ako volim, dušu dam - zaključila je Maja koja je pjevala pjesmu 'Trebam te' od Nine Badrić. Majin bivši dečko Duje Stanišić kaže da je bio oduševljen svojim posljednjim nastupom. Cura koja mu je najviše značila u životu je iz Austrije te je s njom imao prvi seksualni odnos. Dok su bili skupa imao je osjećaj da ga cure skidaju pogledom više nego obično, našalio se Duje te dodao da je na kraju morao prekinuti s njom jer ju je prevario 16 puta. Duje je otpjevao pjesmu 'Prozor prema zalazu' Đanija Maršana.
- Ja bi te rado kritizirao, ali ne mogu. Ti imaš ono nešto - rekao mu je Fox.

ADRIJANA BAKOVIĆ ISPALA IZ SHOWA
Budi malo sigurnija u svojoj koreografiji. Uvijek si sigurna kao pjevačica i dobro to radiš, samo dodaj svoje godine u svoj nastup, to bih htjela, savjetovala je Anđa Adrijanu Baković nakon nastupa. Iako joj je žiri rekao da je dobro otpjevala, Adrijana nije osvojila dovoljno glasova publike.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 49
VIDEO

Haris Džinović: 'I službeno sam razveden! Melina je nikakva žena, zanimaju je samo pare...'
BIO NA SUDU

Haris Džinović: 'I službeno sam razveden! Melina je nikakva žena, zanimaju je samo pare...'

Haris je u istoj košulji koju je odabrao za brakorazvodno ročište, nastupio u zagrebačkom Mintu ranije ovaj mjesec. Nakon što je izašao sa suda, medijima je rekao kako je službeno razveden

Sjećate se nje? Vodila je emisiju na Novoj TV prije 15 godina, sad se vratila. I izgleda - drukčije...
ATRAKTIVNA CRNKA

Sjećate se nje? Vodila je emisiju na Novoj TV prije 15 godina, sad se vratila. I izgleda - drukčije...

Žana Štrbac Kukolj bila je omiljeno lice emisije 'Nova lova', a sudjelovala je i u reality showu 'Farma'
Bahra uputila savjet Dragani Mirković:  'Nije baš zgodno što nema nešto ušteđenog novca'
PODRŽALA PJEVAČICU

Bahra uputila savjet Dragani Mirković: 'Nije baš zgodno što nema nešto ušteđenog novca'

Ja bih se isto razvela od Tonija na Draganinom mjestu, rekla je Bahra Zahirović iz emisije 'Ljubav je na selu'