Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Kim Verson: Sada imam manje vremena jer stalno imam gaže

None Foto: Davor Višnjić/Pixsell 4

Kim Verson je na premijeri filma 'Burleska' otpjevala svoje dvije pjesme. Kaže da se nije promijenila te da jedino ima manje vremena nego prije jer je stalno na gažama

Premijeru filma 'Burleska' s Cher i Christinom Aguilerom u glavnim ulogama između ostalih nisu propustili Kim Verson, pjevačice iz 'Feminnema', Saša Lozar i Filip Dizdar. Prije projekcije filma Kim je otpjevala dvije pjesme, pobjedničku pjesmu iz showa 'Hrvatska traži zvijezdu' i 'Ponovno rođena'. Kim kaže da je prezadovoljna svojim albumom prvijencem.

- Ostvarili su mi se snovi, no pobjeda u showu nije me nimalo promijenila. Jdino imam puno manje vremena nego prije jer sam stalno na gažama - rekla je Kim. 

Gledatelje je prije samog početka filma kratkim nastupom zagrijala i plesna grupa 'Burlesque'.

Neda Parmać iz Femminema otkriva da za Valentinovo nema posebnih planova jer ima koncert. Dodala je kako s velikim zanimanjem prati ovogodišnju Doru i vjeruje da će pobijediti netko od natjecatelja iz prve emisije.

Komentari (6)
  • Da li je ovo pisala osoba iz Hrvatske? :D

    3. 2. 2011,   08:58
  • ...Premijeru filma 'Burleska' s Cher i Christinom Aguilerom u glavnim ulogama između ostalih propustili Kim Verson... što nevalja u ovoj recenici??? haha

    3. 2. 2011,   08:35
  • isss vidi ovog sasu lozara zivi kostur ajme sta mu je?p.s. kim je super

    2. 2. 2011,   23:43