Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Kimina majka: Pilulama sam samo htjela zaštititi svoje dijete

None Foto: Screenshot 6

Majka petero kćeri priznala je da ih je sve redom odvela k ginekologu da im pripiše pilule kad su joj izrazile želju za seksom. Kćer Kim odvela je s 14 godina po njih

Majka Kim Kardashian (31) našla se na udaru nakon što je otkriveno da je starletu u dobi od 14 godina odvela ginekologu da joj pripiše kontracepijske pilule. Gostujući u talk showu kod Bethenny Frankel, Kris Jenner (56) je izjavila kako je njezin liberalni način roditeljstva samo bio njezina strategija kako bi zaštitila svoje dijete.

Majka petero kćeri priznala je da ih je sve u različitoj dobi kada su izrazile interes za seksom odvela k ginekologu da im pripiše pilule.

- Možete pokušati reći djeci da se ne seksaju, no ukoliko 'zaključate' svoju djecu u ormar oni će učiniti ono što osjećaju. Moja filozofija je bila da budem sigurna da su moja djeca zdrava, sigurna i educirana - rekla je Kris.

Osvrnula se i na starletin propali brak s Krisom Humphriesom i njezinu novu vezu s Kanyjeom Westom.

- Kim ima dobru intuiciju. Rekla sam svojoj djeci da slijede svoje srce. Da učine ono što žele i osjećaju - rekla je Kris.

Komentari (19)
  • da bilo bi bolje da je sa 15 ostala trudna i abortirala ili rodila dijete o kojem će se drugi brinut dok se ona iživi.. Činjenica je da djeca rano stupaju u sexualne odnose htjeli to roditelji prihvatiti ili ne, i mislim da je kao majka dobro postupila..

    23. 6. 2012,   16:59
  • Nije luda,nego je normalna,barem sto se toga tice!Ludja je ona mater koja misli kako njenoj cerki ne trebaju pilule,jer je svetica..Dok sam u osnovnu skolu isla (a bilo je to davno) vec u to vrijeme i u 5. razredu je bila nekolicaina cura koje su imale redovite odnose..Da je moja kcer u pitanju i da ima 14 godina,napravila bih isto!

    23. 6. 2012,   17:14
  • Bar nešto pametno od ove!

    23. 6. 2012,   18:29